...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Objavljen prvi trejler za film "Igra mačke i miša"

05.07.2022.

Searchlight Pictures donosi misteriju sa elementima komedije za kraj vrelog leta – najnoviji film "Igra mačke i miša" (See How They Run) donosi zvezdanu glumačku postavu sa čak dva Oskarovca, odličnu priču i kvalitetan humor.

.

Foto: YouTube / Searchlight Pictures

U londonskom Vest Endu, 1950-ih, planovi za snimanje filmske verzije hit drame iznenada su zaustavljeni nakon što je ključni član ekipe ubijen. Kada umorni inspektor Stopard i policajka novalija Staker preuzmu slučaj, naći će se u središtu glamuroznih pozorišnih spletki i rešavaće ubistvo na sopstvenu odgovornost.

Glumačku ekipu predvodi mladi reditelj Tom Džorž, čiji je dotadašnji rad pomno pratila autorska ekipa Seachlight producentske kuće: "Počastvovan sam što sam imao priliku da radim sa neverovatnom glumačkom postavkom, to je zaista bio moj san. Veoma sam uzbuđen što ću vam prikazati ovo uzbudljivo, mudro i duhovito razrešenje misterioznog ubistva", zaključuje režiser Tom Džordž.

U glavnoj ulozi mlade, željne znanja i nestrpljive policajke je Serša Ronan, koja je do sada već četiri puta bila nominovana za najprestižniju nagradu Oskar i to za filmove Male žene, Bubamara, Bruklin i Pokajanje.

Njenog iskusnijeg, starijeg kolegu igra neponovljivi Sem Rokvel, koji je pre dve godine dobio nagradu Oskar za film "Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju", dok je žrtva glumačkih spletki u ostvarenju "Igra mačke i miša" Edrijen Brodi, koji je dobro poznat publici iz filma Pijanista za koji je dobio nagradu Oskar, kao i beskompromisni italijanski mafijaš Luka Čangreta iz popularne britanske serije Birmingemska banda (Peaky blinders).

(City Magazine)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo