...
TRENUTNO13:00 - 14:00RetroTips

Kultura / Film

Nikad kraja: Počela nova sezona "Uvoda u anatomiju"

19.10.2022.

"Uvod u anatomiju", jedna od najdugovečnijih serija u istoriji televizije u novoj sezoni će preći brojku od 400 emitovanih epizoda, a u najnovijem serijalu biće i mnogih promena.

.

Najveća je da će se Elen Pompeo, koja tumači ulogu Meredit Grej, pojaviti u samo osam epizoda, s obzirom na to da je čeka novi projekt. Ipak, njen glas će voditi gledaoce kroz celu sezonu u kojoj će učestvovati i kao producent.

Iako serija još uvek beleži visoku gledanost, glumica Elen Pompeo već je govorila o mogućem okončanju serije nakon dve decenije.

"Pokušavam sve da uverim da se mora završiti. Čini mi se da sam super naivna kad govorim 'Ali kako će priča izgledati, šta ćemo ispričati", rekla je ona nedavno.

U 19. sezoni vraća se doktorka Edison Montgomeri, a obožavaci će ponovo videti Ričarda Vebera i Mirandu Bejli, iako su službeno napustili bolnicu.

(Index, HINA)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Za televiziju najviše vezana starija publika

Televizije se sa jedne strane hvale gledanošću, sa druge strane su ljudi koji kukaju kako nemaju šta da gledaju, a…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

"Succession" ima najviše nominacija za Emi

Američka Akademija televizijske umetnosti i nauka objavila je nominacije za 75. dodelu Emi nagrada, a najviše nominacija, 27, ima serija…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo