...
TRENUTNO05:10 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Meg Rajan se vraća romantičnim komedijama

09.05.2022.

Meg Rajan je najavila je da će se vratiti korenima, odnosno romantičim komedijama i da će glumiti i režirati film "What Happens Later".

.

Foto: YouTube / Sony Pictures Home Entertainment

Za sada je poznato da će joj partner biti Dejvid Duhovni, poznati agent Molder iz serije The X-Files, a premijera se očekuje 2023. godine. Prvi sinopsis, koji je objavio, The Hollywood Reporter, objašnjava da nas film upoznaje s Vilom (Rajan) i Bilom (Duhovni), starim parom koji se, nakon decenije razdvojenosti, ponovno susreće na aerodromu u tranzitu preko noći, zarobljen snegom.

Vila ostaje svojevoljna i slobodna – nesalomivi duh prošlosti. Nedavno rastavljen, Bil preispituje svoj život i odnose sa svojom otuđenom ženom i ćerkom. Sve što žele je da odu kući, u početku se ustručavaju da budu zajedno, ali su prisiljeni da se ponovo osvrnu na svoju prošlost, zajedno s onim što je moglo biti i što bi moglo da se ponovi. Ali, kada se verzije njihove zajedničke istorije ne preklapaju, postavlja se pitanje kuda dalje.

Slogan za film poručuje: "Šta ako se jedne snežne noći nađete licem u lice s nekim iz svoje prošlosti? Nekim ko je nekada čuvao vaše tajne, jer je jednom, davno, ta osoba bila u vašem srcu". Trenutno je poznato da će snimanje početi uskoro, ove godine, u Bentonvilu u Arkansasu.

Meg Rajan, glumicu koja nas je privolela da se zaljubimo u njene uloge u velikim romantičnim komedijama '90-ih poput "Kad je Hari sreo Sali", "Stigla vam je pošta" ili "Besani u Sijetlu" dugo nismo gledali u nekom sličnom naslovu. Poslednju premijeru imala je 2015. godine, u ostvarenju Ithaca, ratnoj drami, koja je označila njen rediteljski debi.

(City magazin, Elle España)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kristijan Bejl neprepoznatljiv u nastavku filma o Toru

Britanski glumac Kristijan Bejl u novom filmu "Thor: Love and Thunder" glumi zastrašujućeg negativca, a u trejleru izgleda potpuno neprepoznatljivo.

.

Posle Top Gana stiže i nova Nemoguća misija sa Tom Kruzom

Itan Hant i njegov tim špijuna se vraćaju u novoj avanturi pod nazivom "Nemoguća misija: Odmazda – prvi deo". To…

.

Kris Rok i naredne godine domaćin Oskara?

Kris Rok bi mogao da bude domaćin i naredne dodele Oskara nakon što ga je na ovogodišnjoj ceremoniji ošamario Vil…

.

Stiže "Prey", prikvel serijala "Predator"

Objavljen je prvi tizer za prikvel filma "Predator" koji nosi naziv "Prey" a čija je primijera planirana za 5. avgust…

.

Počinje 75. Kanski festival

U Kanu počinje 75. Međunarodni festival, a za Zlatnu palmu se ove godine takmiči 21 film, među kojima su i…

.

Kristofer Voken u nastavku Dine

U drugom nastavku spektakla Denisa Vilneva "Dina" ulogu vladara svemira, cara Padišaha Šadama Korina IV, igraće filmska legenda Kristofer Voken,…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 00:05 Music mix by Anja
  • 05:10 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo