...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Meg Rajan se vraća romantičnim komedijama

09.05.2022.

Meg Rajan je najavila je da će se vratiti korenima, odnosno romantičim komedijama i da će glumiti i režirati film "What Happens Later".

.

Foto: YouTube / Sony Pictures Home Entertainment

Za sada je poznato da će joj partner biti Dejvid Duhovni, poznati agent Molder iz serije The X-Files, a premijera se očekuje 2023. godine. Prvi sinopsis, koji je objavio, The Hollywood Reporter, objašnjava da nas film upoznaje s Vilom (Rajan) i Bilom (Duhovni), starim parom koji se, nakon decenije razdvojenosti, ponovno susreće na aerodromu u tranzitu preko noći, zarobljen snegom.

Vila ostaje svojevoljna i slobodna – nesalomivi duh prošlosti. Nedavno rastavljen, Bil preispituje svoj život i odnose sa svojom otuđenom ženom i ćerkom. Sve što žele je da odu kući, u početku se ustručavaju da budu zajedno, ali su prisiljeni da se ponovo osvrnu na svoju prošlost, zajedno s onim što je moglo biti i što bi moglo da se ponovi. Ali, kada se verzije njihove zajedničke istorije ne preklapaju, postavlja se pitanje kuda dalje.

Slogan za film poručuje: "Šta ako se jedne snežne noći nađete licem u lice s nekim iz svoje prošlosti? Nekim ko je nekada čuvao vaše tajne, jer je jednom, davno, ta osoba bila u vašem srcu". Trenutno je poznato da će snimanje početi uskoro, ove godine, u Bentonvilu u Arkansasu.

Meg Rajan, glumicu koja nas je privolela da se zaljubimo u njene uloge u velikim romantičnim komedijama '90-ih poput "Kad je Hari sreo Sali", "Stigla vam je pošta" ili "Besani u Sijetlu" dugo nismo gledali u nekom sličnom naslovu. Poslednju premijeru imala je 2015. godine, u ostvarenju Ithaca, ratnoj drami, koja je označila njen rediteljski debi.

(City magazin, Elle España)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Novi "Blade" u velikim problemima

Reditelj Basam Tarik, koji je trebalo da režira nadolazeći nastavak serijala "Blade", napustio je produkciju ovog filma.

.

Saga o "Planeti majmuna" se nastavlja

Nastavak legendarne franšize "Planeta majmuna" nosiće naziv "Kraljevstvo planete majmuna", objavio je filmski studio 20th Century.

.

Netfliksov film o Merilin Monro dočekan na nož kritike

Film "Plavuša" koji je svetsku premijeru imao na filmskom festivalu u Veneciji, konačno je prikazan na Netfliksu. Priča koji traje…

.

Snima se šesti nastavak filma "Karate Kid"

Nakon uspeha serije "Cobra Kai" čija peta sezona trenutno dominira listom najgledanijih sadržaja na Netfliksu, studio Sony Pictures planira da…

.

Volontiraj na najpristupačnijem filmskom festivalu u Srbiji

Konkurs za volontere za međunarodni 20. filmski festival "Uhvati film", koji se ove godine održava od 12. do 16. oktobra…

.

Ibrahimović u novom filmu o "Asteriksu i Obeliksu"

Svetski poznat fudbaler Zlatan Ibrahimović oprobaće se i u ulozi glumca i to u nastavku filmskog serijala "Asteriks i Obeliks"…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li se plašite novog talasa korone?

Oradio logo