...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Lejdi Gaga u nastavku Džokera?

21.06.2022.

Lejdi Gaga u ozbiljnim je pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma Džoker (2019), reditelja Toda Filipsa, koja sada dobija i svoj nastavak.

.

Foto: YouTube / WarnerBros

Ona je u pregovorima za ulogu Harli Kvin, koja se često pojavljivala u pričama oko za Betmena kao Džokerova pomoćnica i potencijalna ljubavnica. Margo Robi glumila je Harli Kvin u filmu "Suicide Squad" iz 2016. i u njegovom nastavku "The Suicide Squad" iz 2021. godine. Njena verzija lika takođe je bila centralna figura u filmu o superherojima "Harley Quinn: Birds of Prey".

Hollywood Reporter piše da će Harli Kvin iz novog Džokera postojati u drugačijem DC univerzumu od lika koji je kreirala Margo Robi. Navodi se da će "Džoker 2" biti mjuzikl, iako ne nudi više detalja o tome.

Kretanje Lejdi Gage u filmsku glumu do sada se pokazalo vrlo uspešnim, pošto je zaradila nominaciju za Oskara za najbolju glumicu za “A Star Is Born” i nominacije za Baftu i Zlatni globus za najbolju glumicu za "House of Gucci".

Prvi "Joker" objavljen je u oktobru 2019 i postao je četvrti film s najvećom zaradom svih vremena, zaradio je 11 nominacija za Oskara, uključujući i najbolji film i osvojio Oskara za najboljeg glumca i najbolju filmsku muziku.

(Headliner)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Otvoren konkurs za festival DIY filma Naiva

Dom b612 ove godine organizuje četvrti po redu Festival amaterskog filma, koji će biti održan od 20. do 21. septembra…

.

Letnji bioskop u Novom Sadu: Francuski filmovi i olimpijska euforija

Francuski institut u Srbiji, Mreža kulturnih stanica i i EU info point Novi Sad pozivaju vas u "Francuski bioskop na…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. jula

Prva nedelja jula donosi nekoliko zanimljivih događaja i mali predah pred narednu sedmicu, kada nas očekuje Exit festival.

.

Film na osnovu scenarija ChatGPTa bez premijere u bisokopu

Filmadžije se odavno interesuju za veštačku inteligenciju, a ova je s velikog platna prešla u stvaran život i počela da…

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo