...
TRENUTNO16:30 - 16:45Tehnologija

Kultura / Film

Lejdi Gaga u nastavku Džokera?

21.06.2022.

Lejdi Gaga u ozbiljnim je pregovorima da se pridruži glumačkoj postavi filma Džoker (2019), reditelja Toda Filipsa, koja sada dobija i svoj nastavak.

.

Foto: YouTube / WarnerBros

Ona je u pregovorima za ulogu Harli Kvin, koja se često pojavljivala u pričama oko za Betmena kao Džokerova pomoćnica i potencijalna ljubavnica. Margo Robi glumila je Harli Kvin u filmu "Suicide Squad" iz 2016. i u njegovom nastavku "The Suicide Squad" iz 2021. godine. Njena verzija lika takođe je bila centralna figura u filmu o superherojima "Harley Quinn: Birds of Prey".

Hollywood Reporter piše da će Harli Kvin iz novog Džokera postojati u drugačijem DC univerzumu od lika koji je kreirala Margo Robi. Navodi se da će "Džoker 2" biti mjuzikl, iako ne nudi više detalja o tome.

Kretanje Lejdi Gage u filmsku glumu do sada se pokazalo vrlo uspešnim, pošto je zaradila nominaciju za Oskara za najbolju glumicu za “A Star Is Born” i nominacije za Baftu i Zlatni globus za najbolju glumicu za "House of Gucci".

Prvi "Joker" objavljen je u oktobru 2019 i postao je četvrti film s najvećom zaradom svih vremena, zaradio je 11 nominacija za Oskara, uključujući i najbolji film i osvojio Oskara za najboljeg glumca i najbolju filmsku muziku.

(Headliner)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

U Australiji se snima novi nastavak filma "Pobesneli Maks"

Peta priča u serijalu "Pobesneli Maks" trebalo bi da se pojavi pred publikom tokom 2024. godine.

.

Deni Bojl i Sex Pistolsi koji ispaljuju ćorke

Kada je Deni Bojl, autor Traintspottinga, odlučio da će za FX da snimi šestodelnu seriju o rodonačelnicima evropskog panka, Sex…

.

Bred Pit najavio povlačenje iz sveta glume?

Bred Pit je najavio da bi mu film “Bullet Train”, u kom mu je pripala glavna uloga, vrlo lako mogao…

.

"Plavuša": Novi pogled na život Merlin Monro

Netfliks je objavio prvi tizer filma "Plavuša" Endrua Dominika, sa Anom de Armas u glavnoj ulozi i to nikog drugog…

.

Neotpakovana VHS kaseta "Povrataka u budućnost" prodata za 75.000 dolara

Kopija filma na danas zaboravljenom VHS formatu koja je bila u vlasništvu glumca Toma Vilsona, koji je igrao Bifa Tanena…

.

"Parazitu" istorijski paket Oskara

Južnokorejski film "Parazit" apsolutni je pobednik 92. nagrade Oskar jer je objedinio, po prvi put u istoriji, nagrade za najbolji…

  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Prava stvar
  • 17:00 Pop up

Anketa

Da li ste vratili život na podešavanja pre korone?

Oradio logo