...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Dikaprio deo "Squid game" univerzuma?

20.09.2022.

Reditelj serije "Squid Game" Huang Dong-Hjuk otkrio je da bi Leonardo Dikaprio možda mogao da se pojavi u trećoj sezoni ove popularne serije.

.

Foto: Netflix / Promo

On je tu mogućnost najavio govoreći o povećanju budžeta za drugu i treću sezonu serije, čiji uspeh na Netfliksu još nijedna druga serija nije uspela da prestigne. Iako holivudski glumci nisu deo Huangovog plana za drugi nastavak, otkrio je da bi to moglo da se desi u trećem.

"Ako vreme dozvoli i ako prilike to budu omogućavale, pitaću ga da se priključi igri", rekao je nedavno Huang, otkrivajući da mu je Dikaprio više puta rekao da je veliki fan serije.

Hunag je priznao da još nije odlučio koje će igre uključiti u sledeći "Squid Game".

"Molim vas da ne pišete članke o igrama, jer publika treba da iščekuje i oseća uzbuđenje zbog onog što dolazi. Ako se napijem i krenem da blebećem, molim vas da me prigušite, kako ne bih odavao spojlere", našalio se Huang.

Reditelj, koji je nedavno osvojio Emi za režiju u kategoriji drame, rekao je novinarima da oseća pritisak da i sledeća sezona bude uspešna, ali je istakao da mu je to i "motivacija" da nastavi sa izvanrednim radom.

Podsećamo, "Squid Game" najgledanija je serija u istoriji postojanja Netfliksa koja je zabeležila 1,54 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana otkako je postala dostupna na toj striming platformi.

(Euronews Srbija, Collider)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Na kauču 25 godina kasnije

Serija "Sopranovi" ove godine slavi 25 godina od početka emitovanja. Serija je od prve epizode zaintrigirala publiku, svojom neuobičajenom pričom…

.

Ko vidi Esfahan, video je pola sveta!

Prošlo je 45 godina od kako je zapad uveo sankcije Iranu. Kolika god da je to kazna, za ovu zemlju…

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo