...
TRENUTNO16:00 - 22:00Music mix by Anja

Kultura / Film

Dikaprio deo "Squid game" univerzuma?

20.09.2022.

Reditelj serije "Squid Game" Huang Dong-Hjuk otkrio je da bi Leonardo Dikaprio možda mogao da se pojavi u trećoj sezoni ove popularne serije.

.

Foto: Netflix / Promo

On je tu mogućnost najavio govoreći o povećanju budžeta za drugu i treću sezonu serije, čiji uspeh na Netfliksu još nijedna druga serija nije uspela da prestigne. Iako holivudski glumci nisu deo Huangovog plana za drugi nastavak, otkrio je da bi to moglo da se desi u trećem.

"Ako vreme dozvoli i ako prilike to budu omogućavale, pitaću ga da se priključi igri", rekao je nedavno Huang, otkrivajući da mu je Dikaprio više puta rekao da je veliki fan serije.

Hunag je priznao da još nije odlučio koje će igre uključiti u sledeći "Squid Game".

"Molim vas da ne pišete članke o igrama, jer publika treba da iščekuje i oseća uzbuđenje zbog onog što dolazi. Ako se napijem i krenem da blebećem, molim vas da me prigušite, kako ne bih odavao spojlere", našalio se Huang.

Reditelj, koji je nedavno osvojio Emi za režiju u kategoriji drame, rekao je novinarima da oseća pritisak da i sledeća sezona bude uspešna, ali je istakao da mu je to i "motivacija" da nastavi sa izvanrednim radom.

Podsećamo, "Squid Game" najgledanija je serija u istoriji postojanja Netfliksa koja je zabeležila 1,54 milijardi sati gledanja u prvih 28 dana otkako je postala dostupna na toj striming platformi.

(Euronews Srbija, Collider)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

"BoJack Horseman" najbolja animirana serija

Sajt Indiewire odabrao je 70 najboljih animiranih serija svih vremena. Na listi su se našli žanrovski raznovrsni naslovi, a na…

.

Deo epizode "Saut Parka" napisala veštačka inteligencija

Kreatori animirane serije "South Park" poverili su pisanje jednog dela scenarija veštačkoj inteligenciji.

.

Vudi Harelson i Metju Mekonahi ponovo na malim ekranima

Skoro deset godina nakon prve sezone serije "True Detective" Vudi Harelson i Metju Mekonahi opet stižu na male ekrane, ali…

.

The Mandalorian: Četvrta sezona se već sprema...

Treća sezona jedne od najuspešnijih serija iz franšize "Ratovi zvezda" - "The Mandalorian" počela je sa prikazivanjem 1. marta na…

.

Najavljen spektakularni kraj prve sezone serije "The Last of Us"

Nakon više od dva meseca Elinog i Džoelovog putovanja u apokaliptičnoj seriji "The Last of Us", putovanje se bliži kraju.

.

Fubar: Prva televizijska serija Arnolda Švarcenegera

Arnold Švarceneger dobio je prvu televizijsku ulogu karijeri i to u novoj Netfliksovoj seriji "Fubar" čija je  premijera 25. maja.

  • 14:00 Eko linija
  • 15:00 Vaš DJ sat
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 22:00 DiskOradio

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo