...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Kultura / Film

Da li se sprema rimejk Harija Potera?

05.01.2023.

Holivud nikad nije oklevao da maksimalno iskoristi popularne franšize snimajući nastavke i rimejkove. Sada je po svemu sudeći na red došao Hari Poter.

.

Foto: Warner Bros. / Promo

Euronews piše da već neko vreme kruže glasine da Vorner Bros. razmatra snimanje rimejka popularnog serijala filmova zasnovanog na knjigama Džoane Ketlin Rouling i to sa sasvim novom glumačkom podelom.

I sam izvršni direktor tog studija Dejvid Zaslav sugerisao je ranije da bi želeo da nastavi dalje sa razvojem "Hari Poter" franšize.

Međutim, sada je i na Tviter nalogu poznatom po tome da među prvima objavljuje "procurele" informacije iz "kuhinje" Vorner Bros. objavljeno da je pomenuti projekat u pripremi za period od narednih tri do pet godina.

Prema sajtu Statista, "Hari Poter" je od 1997. godine doneo 25 milijardi dolara profita - od čega 8,5 milijardi na blagajnama, računajući i "Zločine Grindelvalda", zatim 7,7 milijardi dolara od knjiga i još 9,3 milijarde od igračaka i prodaje DVD-a.

(24sedam)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 24. do 30. juna

Poslednja nedelja juna ispunjena je događajima za sve ljubitelje muzike, filma, knjiga, a pre svega dobrog provoda i druženja.

.

Netfliks otvara dva zabavna kompleksa u Americi

Netflix planira da 2025. godine otvori dva "Netflix House" zabavna kompleksa u Dalasu u državi Teksas i mestu King of…

.

Nedeljni vodič od 17. do 23. juna

Nedelja medija, filmske projekcije, nekoliko festivala i veliki koncert njujorških veterana Agnostic Front obeležiće ovu nedelju u Novom Sadu...

.

Uhvati film traži volontere

Međunarodni filmski festival Uhvati film traži volontere/ke za poslove prevođenja. Svi koji imaju odlično znanje engleskog ili drugog stranog jezika…

.

Biografski filmovi - novi holivudski trend

Možemo slobodno reći da su biografski filmovi obeležili filmsku godinu za nama - pored "Openhajmera" o čijem kvalitetu najbolje govori…

.

Vredi pročitati: "Prednosti jednog marginalca"

Katarina Kostić, autorka popularnog bloga o knjigama "Prerazmišljavanje" i osnivačica Novosadske razmene knjiga, preporučuje vam da pročitate roman "Prednosti jednog…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo