...
TRENUTNO11:00 - 12:00U kakvoj zemlji želim da živim

Kultura / Film

1899: Nova serija koju potpisuju tvorci "Mraka"

29.09.2022.

Ljubitelji uvrnute Netfliksove serije "Mrak" ("Dark") o putovanju kroz vreme uskoro će imati priliku da gledaju i njen nastavak, pod nazivom "1899" u režiji istih kreatora Barana Bo Odara i Jantje Friz.

.

Foto: Netflix / Promo

"Mrak", uprkos tome što je snimljen na nemačkom jeziku, stekao je planetarnu popularnost jer funkcioniše kao prava glavolomka, a tako će biti i sa njenim nastavkom.

"Postoji veliki pritisak, jer pre svega, nismo očekivali ovakav uspeh, a on je rastao iz sezone u sezonu. Onda, nakon treće sezone 'Mraka' postojao je još veći pritisak jer su svi imali velika očekivanja", rekla je Friz za Entertainment Weekly.

Scenaristkinja i producentkinja ispričala je da ju je to brinulo i kada je počela da radi na seriji "1899", ali da se u jednom trenutku jednostavno prepustila.

Serija, čija premijera je zakazana za 17. novembar, govori o migrantima, putnicima velikog broda koji iz Evrope kreće ka zapadu i koji nailaze na sličan brod na otvorenom moru. Umesto da dođu do svoje obećane zemlje, oni će se suočiti sa užasnim košmarom, koji je nagovešten u prvom trejleru.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Koje filmove i serije je zaustavio štrajk glumaca i pisaca?

Brojne filmske i televizijske produkcije, poput Marvelovog rimejka "Blade" i Netfliksove serije "Stranger Things", već su obustavljene zbog štrajka scenarista,…

.

Šta sve znamo o drugoj sezoni "Squid Game"?

"Squid Game", najpopularnija serija u istoriji Netfliksa, uskoro će dobiti svoj nastavak, a njeni tvorci konačno su objavili imena svih…

.

"Stranger Things" više nije na tronu, "Sreda" najgledanija

"Sreda" je pretekla četvrtu sezonu serije "Stranger Things" koja je bila najgledanija Netfliksova serija na engleskom jeziku.

.

Nova serija "Idol" razočarala publiku

Nedavno su se pojavile informacije da se raspravlja da li će kontroverzna HBO-ova serija "Idol" doživeti drugu sezonu.

.

Zvezda "Terminatora" će biti deo "Stranger Things" univerzuma

Linda Hamilton, najpoznatija po ulozi Sare Konor u filmovima o "Terminatoru", glumiće, kako je najavljeno, u petoj i poslednjoj sezoni…

.

Nova sezona serije Veštac: Henri Kavil poslednji put u ulozi Geralta

Treća sezona popularne Netfliksove serije "Veštac" ("The Witcher") biće podeljena na dva dela, prvi će biti prikazan 29. juna, a…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 U kakvoj zemlji želim da živim
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo