...
TRENUTNO06:00 - 10:00Music mix by Anja

Kultura / Film

1899: Nova serija koju potpisuju tvorci "Mraka"

29.09.2022.

Ljubitelji uvrnute Netfliksove serije "Mrak" ("Dark") o putovanju kroz vreme uskoro će imati priliku da gledaju i njen nastavak, pod nazivom "1899" u režiji istih kreatora Barana Bo Odara i Jantje Friz.

.

Foto: Netflix / Promo

"Mrak", uprkos tome što je snimljen na nemačkom jeziku, stekao je planetarnu popularnost jer funkcioniše kao prava glavolomka, a tako će biti i sa njenim nastavkom.

"Postoji veliki pritisak, jer pre svega, nismo očekivali ovakav uspeh, a on je rastao iz sezone u sezonu. Onda, nakon treće sezone 'Mraka' postojao je još veći pritisak jer su svi imali velika očekivanja", rekla je Friz za Entertainment Weekly.

Scenaristkinja i producentkinja ispričala je da ju je to brinulo i kada je počela da radi na seriji "1899", ali da se u jednom trenutku jednostavno prepustila.

Serija, čija premijera je zakazana za 17. novembar, govori o migrantima, putnicima velikog broda koji iz Evrope kreće ka zapadu i koji nailaze na sličan brod na otvorenom moru. Umesto da dođu do svoje obećane zemlje, oni će se suočiti sa užasnim košmarom, koji je nagovešten u prvom trejleru.

(Euronews Srbija)

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Smeše nam se "Vesele devedesete"

Sitkom "Vesele sedamdesete" bio je jedna od najpopularnijih TV serija na prelasku iz 20. u 21. vek. Dve decenije kasnije…

.

Kaleidoscope: Prva nelinearna serija

Netfliksova serija "Kaleidoscope" donosi novo iskustvo gledanja, jer će njene epizode moći da se gledaju bilo kojim redosledom.

.

"1899": Sporogoreća misterija na okeanu

"Dark“ je serija koja nam je vratila poverenje u filmsku misteriju i pokazala da i dalje imamo dovoljno strpljenja i…

.

Peta sezona "Stranger Things": Savršen završetak priče

Glumac Dejvid Harbor veruje da će poslednja, peta sezona serije "Stranger Things", imati savršen završetak, odnosno da će biti "pun…

.

Nova serija "1923": Surovi život na Divljem zapadu

Čuveni glumci čija karijera i dalje traje sa jednakim uspehom kao na njihovom početku, Harison Ford i Helen Miren, zajedno…

.

Serija o Indijani Džounsu?

Popularni filmski serijal Indijana Džouns možda dobije novi život na malim ekranima.

  • 02:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Kako te rade praznici ?

Oradio logo