...
TRENUTNO12:00 - 13:00Za i protiv

Društvo / Obrazovanje

Studiranje u Americi

21.03.2024.

U ponedeljak 25. marta i utorak 26. marta, od 17 časova, gosti Američkog kutka Novi Sad biće savetnici iz Međunarodnog akademskog centra (IACBG, EducationUSA Srbija) i održaće prezentaciju o prijavljivanju na studije i odgovarati na pitanja vezana za studiranje u Sjedinjenim Američkim Državama.

.

Foto: Promo

Ovo će biti prilika da porazgovarate sa stručnjacima koji imaju više od 20 godina iskustva u toj oblasti i više hiljada zadovoljnih studenata koji su uspeli da se upišu na američke univerzitete, a većina njih i obezbedi stipendije za odabrane studije. Na prezentacije su dobrodošli srednjoškolci, studenti, roditelji kao i zainteresovani nastavnici koji takođe mogu dobiti aktuelne i pravovremene informacije o mogućnostima obrazovanja u SAD. 

U ponedeljak 25. marta, moći ćete da saznate nešto više o upisu na osnovne studije, tačnije na koledže i univerzitete u Americi koji se upuisuju nakon srednje škole. Kako pronaći koledž, prijaviti se za najbolje opcije i tražiti sportske i akademske stipendije samo su neke od mnogobrojnih tema koje će biti obuhvaćene na ovoj prezentaciji.

U utorak 26. marta, fokus će biti na postdiplomskim studijama, tačnije master i doktorskim studijskim programima u Americi kao i odgovarajućim mogućnostima za dobijanje stipendije.

Na obe prezentacije pričaće se o motivacionim pismima, pretraživanju i prijavljivanju na različite studijske programe, pismima preporuke i svemu što vas interesuje o nastavku obrazovanja u Americi.

Prezentacije i razgovori sa zainteresovanima su besplatni, prijave su obavezne i možete se prijaviti ovde

A. K.

Tagovi

Možda te još zanima:

.

Kako se prijaviti za BOLD male grantove

U sredu 10. aprila od 16 časova u Američkom kutku u Novom Sadu biće održana radionica “Kako se prijaviti za BOLD…

.

Frankofona pričaonica u Novom Sadu

Francuski institut i EU info point u Novom Sadu, pozivaju vas na frankofonu pričaonicu pod nazivom “Francophonie - Frankofonija” koja…

.

Muzička radionica u Američkom kutku

Muzička radionica pod nazivom "Melodija vode" biće održana 24. marta u Američkom kutku. Radionice je deo projekta OneBeat Balkans koju…

.

Radionica za nastavnike engleskog jezika

Radionica za nastavnike engleskog jezika pod nazivom “Savremeni onlajn alati za predavanje engleskog jezika” (Enhancing Student Centered Learning) biće održana u…

.

Nada je u fotografiji

Udruženje Via Panonija organizuje izložbu i radionicu pod nazivom "Nada je u fotografiji" autorke Marije Erdelji. Događaj je posvećen ososbama…

.

Šta nakon srednje škole?

Tempus fondacija organizuje vebinar za srednjoškolce pod nazivom "Šta nakon srednje škole - koraci u izboru studijskog programa".

  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K
  • 12:00 Za i protiv
  • 13:00 RetroTips
  • 14:00 Eko linija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo