...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Društvo / Obrazovanje

Online obuka o virtuelnim alatima za bolju "novu normalnost"

11.11.2021.

Online obuka o virtuelnim alatima za uspešne online događaje je novi projekat WBAA (Western Balkans Alumni Association). Oni te pozivaju da se prijaviš za ovu obuku ako želiš da svoje virtuelne sastanke i konferencije učiniš moćnijim.

.

Projekat "Izgradnja snažnih odnosa na regionalnom nivou – virtuelni alati za stvaranje moćnijih i interaktivnijih virtuelnih konferencija i sastanaka" i serija onlajn obuka "Nova normalnost – alati za virtuelne konferencije" imaju za cilj da mladima (18- 35 godina) iz zemalja Zapadnog Balkana (BiH, Crna Gora i Srbija) obezbede savremene alate i veštine o tome kako da organizuju i promovišu uspešne virtuelne događaje.

Onlajn obuke će se sastojati od predavanja, radionica i sesija sa pitanjima i odgovorima i služiće kao vodič za prelazak sa "normalnosti" na "novu normalnost" i "post-novu normalnost" u godini pandemije. Predavanja i radionice zajedno sa adekvatnim pratećim materijalima će usmeriti učesnike kako da kreiraju interaktivne, dinamične, dobro organizovane i posećene onlajn događaje, ili i kako da prevaziđu stidljivost i kako da bolje govore onlajn. Radionice i predavanja će se sastojati iz prezentacija i grupnog rada. Nakon svih modula, učesnici će dobiti e-brošuru sa ključnim tačkama učenja, kao i kontrolne liste zasnovane na slučajevima, a koje će moći da koriste za buduće onlajn događaje i projekte.

Ovaj edukativni projekat će sprovoditi visokokvalifikovani profesionalni treneri sa dokazanim iskustvom rada na EU obrazovnim projektima, on-line edukaciji i korporativnoj komunikaciji.

Ako želiš da se prijaviš potrebno je da popuniš ovaj upitnik. Maksimalan broj učesnika je 30, a prednost će imati oni koji se prijave među prvima. Prijave traju do 30. novembra.


Možda te još zanima:

.

Obuka za lidere omladinskih razmena

Nakon uspešno obučenih više od deset generacija, Volonterski centar Vojvodine raspisuje poziv za novu generaciju polaznika obuke za lidere interkulturalnih…

.

Nauči da vodiš sopstvenu firmu

Privredni forum mladih u okviru projekta "Privredni forum mladih ’21 – Onlajn edukativno-mentorski program za mlade preduzetnike", organizuje online obuku…

.

Pokreni karijeru u IT sektoru od nule

Centar za omladinski rad i ove godine je pokrenuo projekat "My career: from Zero to Hero" u okviru kojeg će…

.

Besplatne obuke za nezaposlene mlade.

Centar za omladinski rad otvorio je poziv za besplatne šestomesečne obuke iz programiranja i digitalnog marketinga za nezaposlene mlade.

.

Digitalna svest nedovoljno razvijena kod mladih

Digitalna kompetencija prepoznata je kao jedna od osam osnovnih kompetencija neophodnih za celoživotno učenje i pomoću nje se stiču i…

.

Porodično nasilje na selu: ćuti i trpi, šta će selo reći

Priča o ravnopravnosti žena traje jako dugo i to s velikim razlogom. Ta borba za jednakost, toleranciju i nenasilje je…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

Koliko se uvođenje kovid propusnica pokazalo kao dobra mera protiv koronavirusa?

Oradio logo