...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Društvo

Konkurs za prijem novih volontera

11.04.2023.

Asocijacija za afirmaciju kulture objavila je konkurs za prijem novih volontera koji žive, rade i/ili se školuju u Beogradu i voljni su da daju svoj doprinos društvu kroz aktivizam i inicijativu.

 
.

Kako kažu iz Asocijacije, budući volonteri će imati priliku da kroz volontiranje poboljšaju veštine komunikacije, steknu znanje o poslovnoj korespondenciji, savladaju osnove MS Office i digitalnog marketinga, te tako unaprede svoje profesionalne veštine.

Zadaci volontera će se pretežno svoditi na rukovanje upisnim listama i sličnim dokumentima na obukama i seminarima, kao i na komunikaciji i koordinaciji sa grupama učesnika na događajima. Pored toga, mlade očekuje i snimanje kratkih i spontanih video zapisa koji se koriste za potrebe društvenih mreža, zatim i istraživanje i prikupljanje internet sadržaja, ali drugi slični zadaci koji pomažu projektnim menadžerima i koordinatorima da efikasnije realizuju određene projektne segmente. Obavljanje zadataka može podrazumevati i putovanja sa projektnim timom van Beograda, odnosno širom Srbije, objašnjavaju iz Asocijacije.

Asocijacija za afirmaciju kulture je organizacija koja kroz kreativan rad i angažovanje na polju kulture, obrazovanja i socijalnog i psihološkog razvoja, kao i zaštite ljudskih prava i životne sredine. Kako kažu, svojim radom doprinose unapređenju statusa mladih u društvu i razvoju lokalnih zajednica u Srbiji, a novi volonteri će imati priliku da se aktivno uključe u ovaj proces.

Kako biste se prijavili potrebno je radnu biografiju poslati na mail adresu  konkurs@afirmacijakulture.org najkasnije do 18. aprila. Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Mladi u kulturi: potreba za jačom međusektorskom saradnjom

U beogradskom Domu kulture Silosi u četvrtak od 18 časova biće održan okrugli sto pod nazivom "ARTikulacija – Gde su…

.

Joker Out i Black Eyed Peas obeležili petak na Exitu

Druge večeri EXIT-a najviše pažnje privuklo je dvoje hedlajnera - pre svega bend Black Eyed Peas čiji je nastup publika…

.

Nulti dan EXIT-a u znaku Evrovizije

U sredu je na Petrovaradinskoj tvrđavi otvoren EXIT festival koji je, kao i svake godine, okupio veliki broj domaćih i…

.

Kako do jeftinijeg letovanja: first minute, paradajz turizam i autobus umesto aviona

Bez obzira da li svoj godišnji odmor planirate u first minute ili last minute režimu, ono što je sigurno je…

.

Nove generacije stari problemi

Poslednju epizodu emisije "U kakvoj zemlji želim da živim?", u ovoj sezoni, posvetili smo razgovoru sa četvoro mladih sa Zapadnog…

.

Mladi Borani pod pritiskom: Kako opstati u rudarskoj koloniji

Jedna od prvih stvari koje se primete pri ulasku u Bor jeste vozni park. Voze se skupi automobili, džipovi, limuzine.…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 12:00 Leto na O radiju

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo