...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Društvo

Konkurs za prijem novih volontera

11.04.2023.

Asocijacija za afirmaciju kulture objavila je konkurs za prijem novih volontera koji žive, rade i/ili se školuju u Beogradu i voljni su da daju svoj doprinos društvu kroz aktivizam i inicijativu.

 
.

Kako kažu iz Asocijacije, budući volonteri će imati priliku da kroz volontiranje poboljšaju veštine komunikacije, steknu znanje o poslovnoj korespondenciji, savladaju osnove MS Office i digitalnog marketinga, te tako unaprede svoje profesionalne veštine.

Zadaci volontera će se pretežno svoditi na rukovanje upisnim listama i sličnim dokumentima na obukama i seminarima, kao i na komunikaciji i koordinaciji sa grupama učesnika na događajima. Pored toga, mlade očekuje i snimanje kratkih i spontanih video zapisa koji se koriste za potrebe društvenih mreža, zatim i istraživanje i prikupljanje internet sadržaja, ali drugi slični zadaci koji pomažu projektnim menadžerima i koordinatorima da efikasnije realizuju određene projektne segmente. Obavljanje zadataka može podrazumevati i putovanja sa projektnim timom van Beograda, odnosno širom Srbije, objašnjavaju iz Asocijacije.

Asocijacija za afirmaciju kulture je organizacija koja kroz kreativan rad i angažovanje na polju kulture, obrazovanja i socijalnog i psihološkog razvoja, kao i zaštite ljudskih prava i životne sredine. Kako kažu, svojim radom doprinose unapređenju statusa mladih u društvu i razvoju lokalnih zajednica u Srbiji, a novi volonteri će imati priliku da se aktivno uključe u ovaj proces.

Kako biste se prijavili potrebno je radnu biografiju poslati na mail adresu  konkurs@afirmacijakulture.org najkasnije do 18. aprila. Više informacija o konkursu možete pronaći ovde.


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Radne prakse za mlade moraju biti plaćene

Od 17. avgusta, pa sve do pre nekoliko dana bila je u toku javna rasprava o nacrtu Zakona o radnoj…

.

Mladi danas više senzibilisani za prepoznavanje seksualnog uznemiravanja

Istraživanja, kao i iskustvo organizacija koje rade sa mladima, pokazuju da su mladi danas više senzibilisani da prepoznaju različite oblike…

.

TAKT fest ove godine slavi solidarnost, raznolikost i zajedništvo

Od 20. do 24. septembra u Novom Sadu se održava 12. TAKT fest. Kroz pet dana programa u CK13, mladi,…

.

Kakav medijski sadržaj želiš?

Mi smo Oradio - omladinski internet radio i portal za mlade. Osim profesionalnog i etičnog izveštavanja za mlade i o…

.

Da domaći pop ponovo bude mejnstrim

Mladi Novosađanin Filip Baloš dokaz je da komercijalniji zvuk u Srbiji ne mora nužno da predstavlja jeftinu zabavu za široke…

.

Lokalnu zajednicu izdvajaju pripadnost i jedinstvena priča

Stalno slušamo da su lokalne zajednice važne, da je podsticanje aktivizma na lokalu bitno za mlade, njihov razvoj i uključivanje.…

  • 17:50 Leto na O radiju
  • 18:00 Music mix by Anja
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

Koliko verujete veštačkoj inteligenciji?

 
Oradio logo