...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Društvo

JobFair - prilika za zaposlenje

02.11.2020.

Sajam poslova i praksi za studente i diplomce tehničko-tehnoloških i prirodno-matematičkih fakulteta "JobFair ─ Kreiraj svoju budućnost!" biće održan ove godine šesnaesti put, 2. i 3. novembra online.

.

Tokom ova dva dana posetioci će imati priliku da se upoznaju sa vodećim kompanijama u našoj zemlji i saznaju više o poslovima koji su aktualni na tržištu. Takođe, oni će biti u prilici da čuju koja su to znanja i veštine potrebne za lakše zaposlenje.

Osim što će učestvovati u temama i razgovorima koji se tiču karijernog napretka, učesnici će imati priliku i za lični i profesionalni razvoj, kroz interaktivna predavanja o aktuelnim stručnim temama TechTalk. Posetioci takođe mogu ostaviti svoj CV koji će biti prosleđen svim kompanijama koje učestvuju na projektu.

Sve aktivnosti su besplatne i održaće se online na sajtu www.jobfair.rs. gde se može pronaći i više informacija.

JobFair je nastao 2005. godine kao inicijativa grupe studenata da smanje nezaposlenost. Organizatori događaja su organizacije: Udruženje studenata tehnike Evrope - Beograd i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope - Lokalni komitet Beograd. 

Možda te još zanima:

.

Upoznaj poslodavca online

"JobFair - Kreiraj svoju budućnost!", sajam poslova i praksi namenjen studentima i diplomcima prirodno-matematičkih i tehničko-tehnoloških fakulteta svih univerziteta u…

.

Goblini u Novom Sadu proslavljaju 30 godina postojanja

U subotu 3. decembra šabački Goblini proslaviće sa novosadskom publikom 30 godina svog postojanja na domaćoj sceni.

.

Pronađi posao ili praksu online

U okviru Francuske nedelje, Francusko-srpska privredna komora organizuje sedmi Onlajn sajam zapošljavanja u periodu od 17. do 23. novembra.

.

Upoznaj se sa fakultetima u Beogradu

Univerzitet u Beogradu organizuje drugi virtuelni sajam obrazovanja 15. i 16. novembra na kome će učenici srednjih škola moći više…

.

Čarolija elektoronske muzike ovog petka na Sajmu

U petak 28. oktobra u Hali 2 Novosadskog sajma biće održan novi Green Love festival, drugi put ovog meseca. Nastupiće…

.

Počeo 65. Međunarodni sajam knjiga

Na Beogradskom sajmu počeo je 65. Međunarodni sajam knjiga pod sloganom "Povratak napisanih". Svakog dana do 30. oktobra vrata su…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Anja
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Zašto je tebi januar najduži mesec ?

Oradio logo