...
TRENUTNO20:00 - 21:00Superoperater

Društvo / Aktivizam

Konkurs WWF-a: Na mladima klima ostaje

13.12.2021.

WWF poziva mlade iz Srbije da se prijave na konkurs pod nazivom "Na mladima klima ostaje". U trenutku kada se mladi širom sveta aktiviraju po pitanju klimatskih promena i pokreću svoje vršnjake kako bi osigurali sopstvenu budućnost, misija WWF-a je da zaustavi uništavanje životne sredine i stvori budućnost u kojoj ljudi žive u skladu sa prirodom. A kako sami kažu, to zajedno sa mladima mogu da postignu.

.

Kroz šestodnevni trening "Na mladima klima ostaje" koji će biti održan onlajn u periodu od 31. januara do 14. februara, imaćeš priliku da saznaš više o razvoju inicijativa, komunikacijskim aktivnostima, javnom zagovaranju, angažovanju zajednice, razvoju politika i sve to kroz prizmu klimatskih promena u Srbiji.

Nakon treninga, biće ti obezbeđena podrška i sredstva za sprovođenje tvoje inicijative, kao i mentorska podrška WWF stručnjaka.

Na konkurs mogu da se prijave mladi koji imaju između 15 i 24 godine i koji su strastveni po pitanju klimatskih promena i žele da se uključe, proaktivno delaju, podižu svest o ovoj temi i rade na pronalaženju rešenja. Konkurs je otvoren do 19. decembra, a možeš se prijaviti ovde.

Ovaj program omogućiće ti da stekneš znanja i veštine u planiranju i sprovođenju inicijativa koje želiš i da direktno utičeš na pozitivne promene u svom okruženju na temu klimatskih promena. Nakon sprovođenja inicijativa, imaćeš mogućnost da široj javnosti predstaviš rezulate svog rada na Omladinskom klimatskom forumu u organizaciji WWF-a na nacionalnom i regionalnom nivou.

Možeš se priključiti kao pojedinac koji želi da organizuje svoje društvo, vršnjake, školu ili fakultet, porodicu i širu okolinu, ili kao član već postojećeg omladinskog udruženja.

 

 

 


Tagovi

Možda te još zanima:

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Volonteri prirodi po meri

Mladi istraživači Srbije otvaraju konkurs za nagradu “Volonteri prirodi po meri“. Godišnja nagrada za volontere u zaštiti prirode ima za cilj…

.

Konkurs za najbolje studentske radove

Univerzitet u Beogradu je raspisao Konkurs za najbolji naučno-istraživački i stručni rad studenata u 2023. godini.

.

Konkurs za strip autore

Francuski institut u Srbiji, Grad Pančevo, Agencija KomunikArt i Međunarodni centar za strip i ilustraciju (Angulem, Francuska) pokrenuli su program…

.

SKCNS poziva u Omladinski teatar

Studentski kulturni centar Novi Sad otvara konkurs za studente Novosadskog univerziteta i sve mlade od 16 do 30 godina. Ukoliko…

.

Javni poziv za umetnike

Studentski kulturni centar Novi Sad raspisuje javni poziv za umetnike za prijavu projekata i umetničkih radova na osnovu Konkursa za finansiranje…

  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Superoperater
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo