...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Podcast

Šta smo i zašto guglali 2022. godine?

21.12.2022. · 12:36

U emisiji U kakvoj zemlji želim da živim bavimo se pozitivnim primerima koje možemo da usvojimo iz drugih zemalja, kao i dobrim zakonima koji postoje kod nas, ali se ne primenjuju u potpunosti. Slušajte nas svake srede od 11 časova. 

.

Kakva je poveznica između Izbora 2022, Svetskog prvenstva, Ukrajine, Konstrakte i Zadruge? Reklo bi se ništa, osim toga što su to neki od deset najguglanijih pojmova u Srbiji u ovoj godini. Na prvom mestu je Novak Đoković, a na listi su i Toma Zdravković, ali i Eurobasket. O popularnosti Novaka govori i činjenica da je on najpretraživaniji sportista na globalnoj Google listi. 

Svetsko prvenstvo u fudbalu je na četvrtom mestu na listi najpretraživanijih pojmova generalno, ali je i prvi pojam na listi guglanih događaja u 2022. godini u Srbiji. Ovako visoka pozicija u pretrazi uopšte nije začuđujuća, s obzirom na to da ovo nije samo tema koja se tiče Srbije, već celog sveta. Broju pretraga je sigurno pomoglo i to što se naša reprezentacija našla na takmičenju, a što ju je vodio čuveni Piksi. A tu je naravno i timski i sportski duh.


Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo