...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika

Romano Nervoso u nedelju u Novom Sadu

10.03.2020.

Italijansko-belgijski bend Romano Nervoso nastupiće u nedelju 15. marta u novosadskom Domu kulture, u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke, a kao predgrupa najavljen je beogradski sastav Random.

.

Romano Nervoso je sastav koji karakteriše širok spektar muzičkih uticaja, odakle su razvili vlastiti spaghetti rock and roll stil - divlji rokenrol kojeg sviraju Italijani.

Bend je poznat po energičnim i žestokim koncertima, a nastupali su kao predgrupa imenima kao što su Johnny Hallyday, Danko Jones, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi.

Podrška na ovoj svirci biće Random, alternativni rok bend iz Beograda, oformljen 2010. godine. U dosadašnjoj karijeri objavili su dva EP izdanja, "Smile & Wave" (2015) i "Rewind" (2016), nezavisni singl "By Myself" (2018), dok je njihovo dugosvirajuće debitantsko ostvarenje "Sun Moon Stars" predstavljeno prošle godine.

Pored novosadske svirke, Random će biti predgrupa Romanu Nervosu i na koncertu u zemunskom klubu Fest koji je na programu 17. marta.

Ulaznice za novosadski koncert nalaze se u prodaji po ceni od 400 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima.

Možda te još zanima:

.

Budite neko drugi

Svi smo mi bar u jednom trenutku života poželeli da budemo neko drugi. Sada je i to moguće, makar kada…

.

Estetika malih slova

tam je vrhunska predstavnica nove pop struje mladih domaćih autora. Iza noćne scenografije neonskih putokaza u kombinaciji sa, kako to…

.

Mirko Topalski: Klasični rokenrol gejmer

Vreme izolacije i boravka među četiri zida koristili smo na različite načine. Neki su radili od kuće, neki su se…

.

Intuitivno uklapanje boja

Neonski snovi mogu da se dožive i kroz vrhunski mejnstrim pop. Talas novih domaćih pop autora i bendova nam je…

.

Preuzmi androd i iOS aplikaciju Oradija

Slušaj program Oradija, prati sve naše tekstualne sadržaje, video klipove i radijske podkaste na Oradio mobilnim aplikacijama za Android i…

.

Festivali će preživeti, ali ih čekaju promene

Najveći muzički festivali u Evropi otkazani su još početkom krize izazvane pandemijom koronavirusa. Kako se situacija zaoštravala, tako su stizale…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo