...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Romano Nervoso u nedelju u Novom Sadu

10.03.2020.

Italijansko-belgijski bend Romano Nervoso nastupiće u nedelju 15. marta u novosadskom Domu kulture, u organizaciji koncertne agencije Rock Svirke, a kao predgrupa najavljen je beogradski sastav Random.

.

Romano Nervoso je sastav koji karakteriše širok spektar muzičkih uticaja, odakle su razvili vlastiti spaghetti rock and roll stil - divlji rokenrol kojeg sviraju Italijani.

Bend je poznat po energičnim i žestokim koncertima, a nastupali su kao predgrupa imenima kao što su Johnny Hallyday, Danko Jones, Triggerfinger, Band of Skulls, Skip the Use, Boots Electric, the Datsuns, the Sonics, King Khan & the Shrines i mnogi drugi.

Podrška na ovoj svirci biće Random, alternativni rok bend iz Beograda, oformljen 2010. godine. U dosadašnjoj karijeri objavili su dva EP izdanja, "Smile & Wave" (2015) i "Rewind" (2016), nezavisni singl "By Myself" (2018), dok je njihovo dugosvirajuće debitantsko ostvarenje "Sun Moon Stars" predstavljeno prošle godine.

Pored novosadske svirke, Random će biti predgrupa Romanu Nervosu i na koncertu u zemunskom klubu Fest koji je na programu 17. marta.

Ulaznice za novosadski koncert nalaze se u prodaji po ceni od 400 dinara, a dostupne su na GIGSTIX prodajnim mestima.

Možda te još zanima:

.

Budite neko drugi

Svi smo mi bar u jednom trenutku života poželeli da budemo neko drugi. Sada je i to moguće, makar kada…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo