...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika

Pozitivan koncert u Novom Sadu

25.11.2016.

Peti Pozitivan koncert u Novom Sadu biće održan u klubu "The Quarter"u subotu, 26. novembra u okviru kampanje obeležavanja Svetskog dana borbe protiv AIDS-a.

Nastupaju Piknik, Wolfram, Tri kapljice Degeneza.

.

Miroslav Majkić, poznatiji kao Gos’n Bandar iz sastava Piknik kaže da se bend za ovu svirku posebno pripremao. "Dođite, nećemo mračiti, svirka biti pozitivna, sviraćemo samo vesele pesme da bi širili tu pozitivu, da bi otvorili ljudima oči kako treba da se ponašaju u životu da bi zdrav život sproveli do maksimuma", dodaje Bandar.

Članovi udruženja prevent, koje organizuje ovaj koncert, biće na štandu i odgovarati na sva pitanja posetilaca u vezi sa HIV-om, deliće besplatne prezervative i edukativni material.

Ivana Jovanović iz udruženja Prevent je najavila da će na koncertu biti i Kondom televizija. "Ko želi da se oproba u slepom stavljanju kondoma može da proba, ako ne zna to da radi, biće mu objašnjeno i naravno dobiće besplatne kondome za svoju hrabrost."

Koncert počinje u 21h, a ulaznice možete kupiti na svim Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 500 dinara. Na ulazu u klub cena karte će biti 600 dinara.

A.K.

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo