...
TRENUTNO11:00 - 12:00Pop up

Muzika

Parov Stelar u Beogradu

20.12.2016.

Jedan od pionira elektrosvinga, muzički producent i najuspešniji austrijski internacionalni umetnik Parov Stelar, u okviru svetske turneje "Burning Spider Tour", nastupiće u Hali sportova na Novom Beogradu, 8. aprila 2017. godine.

.

Kreator muzičkog pravca elektrosving Parov Stelar sa svojim bendom konstantno nastupa širom sveta, a sasvim je sigurno da će u Beogradu publiku razigrati kombinacijom džeza, svinga i elektronike.

Stelara smo imali priliku da čujemo pre nekoliko godina u Beogradu kada je nastupao kao Di džej. A ekipa O radija je pričala sa njim na varaždinskom festivalu Špancirfest.

"Parov Stelar bend" održao je više od 600 nastupa širom sveta, rasprodao koncerte u Teatru "Plejstejšon" u Njujorku (dva puta), "Palati Aleksandar" u Londonu, "Zenit" u Parizu i "Kolumbijale" u Berlinu, "Stadtejl" u Beču.

Ulaznice po cenama: 2400, 2600 i 3500(VIP) dinara u prodaji su na svim prodajnim mestima Eventima i on line prodaja na www.eventim.rs. i www.scnovibeograd.rs. Organizatori koncerta JP Sportski centar Novi Beograd i Beo-Nota.

J.M.

Možda te još zanima:

.

Stavljena tačka na još jedan Arsenal fest

Nastupom grupe Atheist Rap na Garden stejdžu stavljena je tačka na 13. izdanje Arsenal festa. Poslednje festivalsko veče su obeležila…

.

Sziget objavio prva velika imena

Sziget je objavio prva velika muzička imena za predstojeći  festival na "Ostrvu slobode". Od 10. do 17. avgusta, pored ostalih,…

.

Španciraćemo još...

Imali smo vremena tokom dana da još jednom prošetamo Varaždinom i saberemo utiske o viđenom što i nije bilo plodonosno…

.

Parov Stelar večeras u Zagrebu

Ukoliko do sad niste nabavili kartu, na ulazu ćete moći da je kupite po ceni od 229 kuna, što je…

.

Šta kažeš na to da probaš bejzbol?

Iako se na ovim prostorima igrao pre gotovo 90 godina, bejzbol nikada nije stekao širu popularnost u Srbiji. Ipak, mnogi…

.

Budućnost plaćanja prevoza

Nakon više od mesec dana novog načina plaćanja gradskog prevoza u Beogradu i dalje ostaju nedoumice. Mnogi još uvek ne…

  • 10:30 Tehnologija
  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Pop up
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo