...
TRENUTNO12:45 - 13:00Lampica

Muzika

Oktoberfest u režiji Mortal Kombata

19.10.2016.

Beogradski trash metal sastav Mortal Kombat održaće koncert u novosadskom klubu Quarter u subotu, 22. oktobra. Kako sami kažu, njihovi koncert u Novom Sadu se po tradiciji nameštaju pred kraj godine, a sve što je tradicionalno mora imati ime. Odlučili su da ovu svirku nazovu "Oktoberfest".

.

"Smatramo da je ovo ime skroz adekvatno za koncert koji se dešava u oktobru i nadamo se da ovog puta neće ispasti problem kao onomad kada smo isti nazvali BELGRADE BEER FEST jer smo ga pravili u Beogradu i prodavali pivo... U svakom slučaju, dođite da se družimo, da popijemo i da zagalamimo! Ako ovo prođe kako treba, sledećeg leta ćemo organizovati i zaječarsku Gitarijadu" kažu Kombatovci na svojoj facebook stranici.

A ono što nema na Facebooku saznao je O radio. Frontmen ovog benda Miloš Kričković Kriki otkrio nam je da u Novi Sad stiže putujući cirkus. Organizovali su i jedan autobus koji će dovesti fanove iz Beograda.

"Želeli smo da otputujemo na koncert zajedno sa publikom, da se družimo usput i da se vratimo zajedno. Međutim te karte su otišle u roku od nekoliko dana. Čak smo mislili da poteramo još par autobusa, ali to bi bilo glupo. To bi onda bio beogradski koncert u Novom Sadu, a ipak treba da bude novosadski koncert“ rekao nam je Kriki.

Mortal Kombat neće svirati mnogo novih pesama. Sviraće pesme sa novog, trećeg albuma, ali samo one koje je publika već prihvatila. Ne žele da "dave" publiku i sviraju samo nove stvari. Obećavaju odličan provod uz stare hitove.

Sa Mortal Kombatom u Quarteru nastupa i beogradski sastav Bolesna Štenad čiji nastup definitivno ne bi trebalo da propustite.

Kriki kaže da će klub sigurno biti pun, jer je karata u prodaji ostalo malo. Možete ih kupiti po ceni od 500 dinara na GigsTix prodajnim mestima, u Win-win radnjama, u prodavnici Mungos i u Shamrock pabu.

"To poslednje smo uveli taktički, jer kad se ljudi napiju lakše kupuju ulaznice", dodaje Kriki i obećava odličnu svirku.  Požurite po svoju kartu. Na dan koncerta cena će biti 700 dinara (ako ih uopšte bude).

A.K. 

Možda te još zanima:

.

Devet godina O radija

Pre devet godina održane su 23. Zimske olimpijske igre. Aleksandar Doba je pre devet godina bio prva osoba u istoriji…

.

EcoMan 2023: I Oradio u trci za očuvanje prirode

Posle uspešne prve EcoMan trke, koja je održana u septembru prošle godine, udruženje Zeleni Sad odlučilo je da ovaj događaj…

.

Zoom kafica o karijeri u HR-u

Ako te zanima karijera u HR-u, a ne znaš šta sve ona tačno podrazumeva, ili ako te zanima šta radi…

.

Vibro-akustičko inženjerstvo - novi master program

Univerzitet u Novom Sadu, prvi na ovim prostorima, otvara master program za vibro-akustičko inženjerstvo.U okviru ovog programa možete se opredeliti…

.

Prijavi se na BASF Innovation Hub

Prijave za konkurs iz oblasti održivog razvoja BASF Innovation Hub otvorene su do 30. septembra u ponoć.

.

Amazon protiv lažnih ocena

Amazon je blokirao oko 3.000 online prodavaca koji su povezani sa 600 kineskih elektronskih brendova. Amazon navodi da to nije anti-kineska…

  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica
  • 13:00 Pre podne na O radiju
  • 13:10 Vredi pročitati

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo