...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music mix by Anja

Muzika

Novi Sad Finest - za ljubitelje elektronskog zvuka

26.05.2016.

Novosadski muzičari udružili su se kako bi napravili NS Finest žurku - jedinstveni audio-vizuelni performans u kome će snage ukrstiti predstavnici škole najfinijeg novosadskog elektronskog zvuka! U petak 27. maja u Borisovom ateljeu nastupiće Don't Touch Anything, Ubivae Records, Soot i Mika Technika.

.

Don't Touch Anything promoviše svoj novi singl Echoes i njihove svirke napumpane su energijom live benda koja dolazi iz bubnja i gitare, a kombinuje se sa modernom sirovom elektronikom, sintovima i vokalima sa efektima koji idu od blues-a, preko panka do repa.

Ubivae Records je kvartet koji se bavi dizajnom zvuka, improvizacijom i produkcijom elektronske muzike.

"U priči smo nas četvorica Lakmus Red, Mockwar, Suuba i IbogAbel i mi se već dugo poznajemo, ali rekao bih da se sada nakon dve godine rada mnogo bolje razumemo. Samo je pitanje obogaćivanja iskustva koje pretačemo u muzički deo pri svakom izvođenju", kaže Nikola iz kolektiva Ubivae.

Tu će biti i Soot, član kolektiva Late Night Consumption i jedan od predstavnika novog talasa novosadskog underground techno-a i Mika Technika, novosadski producent i disk džokej - majstor. Ko ga zna zna - ko ga ne zna neka spozna, jer kako kaže Nikola, Mika Technika je jedan od najtalentovanijih regionalnih producenata i dizajnera zvuka. Vizualizaciju radi TBA.

Ulaz je do ponoći 200 dinara, a nakon toga biće 300. Prvih 30 posetilaca čeka besplatna rakija!

Kiša neće padati, kažu aplikacije! 

J. Ž.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 29. aprila do 5. maja

Prvu nedelju maja zauzeli su praznici, ali pronašli smo nekoliko zanimljivih događaja u toku ove praznične nedelje.

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo