...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

"Japan" u muzičkom bioskopu CK13

05.07.2017.

Na letnjoj pozornici CK13, na velikom platnu, u četvrtak, 6. jula, posetioci će moći da poslušaju i pogledaju koncert benda "Japan".

.

Kako kažu iz CK13, iako se u kontekstu mejnstrim kulture povezuje sa novim romanticizmom, "Japan" je zapravo jedan od najautentičnijih engleskih bendova koji su u početku radili na granici glama i post panka da bi na kraju stvorili svojevrsni amalgam avangardnog elektro pop zvuka. Osim što je "Japan" najviše poznat kao matični bend frontmena Dejvida Silvijana, on je i matično jezgro izvanrednih muzičara poput Mika Karna, Stiva Jansena i Ričarda Barberija.

U sklopu muzičkog bioskopa biće pušten snimak koncerta iz 1982. godine u Hammersmith Odeonu. Osim toga, ljubitelji muzike videće i snimke sa studijskih nastupa, kao i spotove.

Ovo je jedan u nizu događaja ovog tipa, jer će se u sklopu Muzičkog bioskopa puštati legendarni koncerti i javni nastupi značajnih bendova i muzičara iz prošlosti koje mlađe generacije nisu imale prilike da vide i čuju. Kako dodaju iz CK13, u Muzičkom bioskopu dozvoljeno je i poželjno aplaudiranje, pričanje, pevanje, glasno oduševljavanje i sve ostalo što prati dobre koncerte.

Projekcija počinje u 21 čas, ulaz je besplatan, a CK13 se nalazi u Ulici vojvode Bojovića 13.

J. Z. 

Možda te još zanima:

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Nedeljni vodič od 1. do 7. aprila

Početak aprila ispunjen je interesantnim događajima, pa će svako moći da pronađe nešto po svom ukusu. Očekuju vas koncerti i…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo