.
Trenutno
Vredi pročitati
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Vreli ritmovi na Latino bini

09.07.2015.

Oterali smo oblake i u gradu je prijatnih 21 stepen. Bine na Tvrđavi su skoro spremne, a O radio danas predstavlja Latino stejdž na čelu sa novosadskim Kubancem MC Chomom.

.

Choma je najavio još jedan sjajan latino provod. On kaže da je i na ovom stejdžu skoro sve spremno, ali da i dalje čeka da mu se svi gosti pojave.

"Samo da mi dođu svi gosti, pa ću biti miran. Tu su još "last minute" detalji, brending, šrafovi i slične stvari", ispričao je Choma u gostovanju na O radiju.

Kada je u pitanju ekipa izvođača na ovom stejdžu, Choma kaže da dolazi već poznata ekipa.

"Nastupiće DJ Arseo, koji je već osam godina ovde nastupao. Mogu da vam kažem da on dolazi i bez poziva, jer baš voli Srbiju i srpsku muziku. Tu su potom DJ Mega iz Venecuele, Reynold Salsa Energia, čovek koji ne može da se gasi, Tito Kubanac iz Beograda. Za flamenko ritmove su zadužene Hitana igračice iz Novog Sada, salsu će da plešu i plesači iz Urban Cor-a iz Smedereva. Pored toga, igraće se samba, hip hop, dance hall, dominikanska merenga, angolska kizonga i sve to mešano“, ispričao je Choma.

Ove godine će na ovoj bini biti organizovana i nagradna igra svakog dana festivala. Najbolji plesači će dobiti nagrade, pa Choma poziva da ljudi ne prestaju da plešu. Za one koji tek žele da nauče da plešu, sve vreme će korake pokazivati animatori. 

N.Š.

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?