...
TRENUTNO14:00 - 15:00RetroTips

Muzika / Festivali

Štrand fest: Vatromet i vojvođanska tradicija

16.09.2015.

Prvi vikend oktobra meseca rezervisan je za prvi Štrand fest. Omiljena novosadska plaža, 3. i 4. oktobra, ugostiće sve ljubitelje vojvođanske tradicije. Pored prodajne izložbe etno suvenira, hrane i pića, i bogatog zabavnog programa, organizatori najavljuju veliko iznenađenje za sve prisutne prve večeri festivala.

.

Vatromet na vodi atrakcija je koju organizuju veliki svetski gradovi, a od sada i Novi Sad. Jedinstvena dostignuća u vatrometu predstaviće najbolji evropski stručnjaci iz ovog domena, Mirnovec pirotehnika, koji nam poručuju da se pripremimo za prizor za pamćenje. Dunav će zasijati kao nikad do sad.

Štrand fest namenjen je mladima, starima, porodicama, šetačima na keju i ljubiteljima Štranda. Po završetku leta i kupališne sezone ova plaža nije u fokusu javnosti, što želimo promeniti i animirati posetioce da dolaze i tokom jeseni.

U okviru festivala održava i Trofej Novog Sada, jedinstveno takmičenje u kuvanju riblje čorbe, koje će biti održano u nedelju, 4. oktobra.

Pravo prijavljivanja za ovo takmičenje imaju svi zainteresovani. Potrebno je organizovati ekipu i do 30. septembra, na sajtu festivala www.strandfest.rs, ispuniti online prijavu i upoznati se sa propozicijama takmičenja. Pored dobrog druženja i zabave takmičare očekuju vredne robne i novčane nagrade- prvo mesto 50 000, drugo 25 000 i treće mesto 15 000 dinara.

Organizatori pozivaju da pratite svakodnevno sajt ili Facebook stranicu Štrand festa kako biste iskoristili neku od akcija i povoljnosti koje pripremaju za vas.   

J.M.

Možda te još zanima:

.

Vlahović: Mladom crtaču nedostaje fanatizam

"Možda im fali upornost da pronađu neki list, ubede vlasnike novina da zaslužuju poverenje i nažalost ih je sve manje.…

.

Summer3p - urbani bastion Subotice

Duže od dve decenije traje subotički festival elektronske muzike "Summer3p". Ovogodišnje 21. izdanje održava se narednog vikenda, od 26. do…

.

Lufthansa: Klupski nastupi su stvarniji

Šestočlani bend Lufthansa, osnovan 2020. godine u Severnoj Makedoniji, već je postao značajan akter na regionalnoj muzičkoj sceni. Sastav čine…

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. jula

Sredina jula donosi nam nekoliko zanimljivih događaja.  

.

Luka Rajić: Putovanje kroz kreativni proces

Debitantski album "Deca novog milenijuma" Luke Rajića, jednog od najperspektivnijih pop kantautora i izvođača na regionalnoj muzičkoj sceni, izlazi u…

.

Joker Out: Snovi se ostvaruju

Joker Out su uspeli za svega nekoliko godina da poruše sve granice. Jedan bend iz Slovenije je postao poznat širom…

  • 13:40 Prava stvar
  • 13:50 Leto na O radiju
  • 14:00 RetroTips
  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:10 Pesma dana

Anketa

Na koji način koristiš ChatGPT?

Oradio logo