...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Skrillex ima energije za ceo Sea Dance

15.07.2016.

Iako je u publici tačno u jedan sat sinoć vladao potpuni haos među fanovima Skrillex-a, ovaj mladić je definitivno luđi od svih zajedno. Imao je dovoljno energije za sve. Nastup ovog mega popularnog DJ-a i producenta ispunio je Main Stage Sea Dance festivala do poslednjeg mesta.

Nisu izostali ni svetlosni i pirotehnički momenti, konfete i vatra. Ugođaj na glavnoj bini je sjajan i nakon tri godine rada na festivalu, organizatori se mogu pohvaliti da su postigli ono čemu festivali zapravo i služe – praznik i za oči i za uši. Tokom nastupa, ne samo Skrillex-a, nego i drugih izvođača, ekipa užurbano radi na bini kako bi publika dobila sasvim drugačiji osećaj i parti atmosferu.

.

Skrillex i Urbano Jasna nakon nastupa

Slično je i u drugim delovima festivala. Bine na plaži su same po sebi jedinstvene zbog tog mesta na kojem se nalaze, a dodatan ugođaj daju osvetljenje i ukrasi. Ekipa O radija je naletela i ne nekoliko zanimljivih novih stvari, kao što su figure od sapunice i helijuma, koje zbog tog tajnog sastojka lepršaju iznad mase. Više o svemu pogledajte u Vlogu sa festivala, zaista je zabavno!

Koncerte na Sea Dance glavnoj bini otvorili su S.A.R.S. u 21 sat za koje organizatori tvrde da su sjajan izbor, jer su trenutno veoma aktivni po celom regionu, pa ih poznaje šira publika. Možemo reći da je ovaj nastup označio zvaničan početak festa, no to ne znači da žurka počinje tako kasno uveče.

vanjusmaja jpg

Main Stage tokom dana - Vanjus i Maja

Za razliku od Exita, posetioci Sea Dance-a u žurkama mogu da uživaju ceo dan, odnosno od podneva, kada se cela mašinerija zahuktava na plaži i Dance Paradise bini.  Dnevni program otvorio je Rudhaman u podne, a tokom noći nastupio je i mladi Kristijan Molnar, koji je u intervjuu za Oradio rekao da smatra da radio stanice, ali i samo DJ-evi treba da budu što otvoreniji za nastupe na radiju i pravljenje setova za slušaoce. Podsetio je na čuveni BBC Radio 1 i njihov Essencial Mix, koji obara granice slušanosti i jedna je od najrespektabilijih emisija na svetu.

Sea Dance je mnogo manji festival od Exita. Organizatori procenjuju da će na plažama đuskati više od 20.000 ljudi, tako da je atmosfera mnogo prisnija. Zavirili smo u Food Land, gde smo za vas proverili cene kako ne biste došli nepripremljeni. U zoni sa hranom ove godine izbor je mnogo veći i raznovrsniji, a klasika kao što su jela sa roštilja koštaju oko četiri evra. Postoji i pekara koja nudi proizvode za 1,2 do 2,5 evra, parče pizze je 3, dok je naskuplja hrana namenjena vegetarijacima koja se kreće i do 6,5 evra.

danceparadizo jpg

Dance Paradise bina

Kamp se nalazi na starom mestu, odmah uz ogradu glavne bine, a problem sa ovom vrstom smeštaja su visoke temperature i nedodstatak hlada. Ono što može pomoći kamperima i svima koji su se zaputili sa šatorima na festival su plaža i more, koji se nalaze na samo nekoliko koraka od kampa.

Sea Dance traje do subote 16. jula, kada se završava ovogodišnja Exit Avantura. Do tada nas očekuju još dva dana potpune ludnice sa Stereo MC's, Faitless DJ set i Sister Bliss, kao i Hurts i Jeff Mils. Pratite i Oradio Snapchat, Twitter, Facebook i Instagram, gde se javljamo čim uhvatimo wi-fi sa najkul fotkama i komentarima.

M.L.

Možda te još zanima:

.

Ukradeni lični podaci celokupne populacije Brazila

Istraživači Cybernews publikacije otkrili su da su kompromitovani lični i poverljivi podaci stotina miliona Brazilaca, koji zbog toga mogu da postanu…

.

Putovanje vozom je ponovo u modi!

Nažalost, čak i kada putujemo, kada smo na odmoru - mi žurimo. Vremena je uvek malo, sve manje, a godišnji…

.

Tržište telefona beleži najgore tromesečje u poslednjih deset godina

Izazovna ekonomska klima nastavila je snažno da opterećuje evropsko tržište pametnih telefona, s padom isporuka za 23 posto na godišnjem…

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

Sve je više onih koji vesti konzumiraju na TikToku

Istraživanje kompanije Pew Research Center pokazuje da je sve veći broj Amerikanaca koji ističu da vesti pronalaze i čitaju na…

.

Iskoristi u roku trajanja

Mobilna aplikacija UseAllFood, koja obaveštava korisnike o stanju namirnica u frižideru i tako im pomaže da bacaju manje hrane, dostupna…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 06:00 Music mix by Anja
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo