...
TRENUTNO14:00 - 15:00Superoperater

Muzika / Festivali

Reafirmator fest u Lazinom Teletu

17.04.2018.

Prvi mini festival autorske muzike pod imenom R.A.F. (Reafirmator fest) održaće se u pabu Lazino Tele u četvrtak, 26. aprila. 

.

Prvi R.A.F. otvoriće bend Oružjem Protivu Otmičara, publici dobro poznat bend iz Zrenjanina. Zajedno sa njima, binu će deliti i alternativni pop grunge bend NOVA iz Novog Sada i Olivera Popović, kantautorka čiji zvuk može da se okarakteriše kao alt pop.

Vizija i cilj ovog festivala je reafirmacija moderne pop, rock i alternativne muzike, gde će se, uz poznatije i aktuelne bendove, pojavljivati i manje aktivni bendovi i izvođači iz regiona.

J. G.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Superoperater
  • 15:00 Music mix by Anja
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo