...
TRENUTNO18:00 - 00:00Music Mix by Majkić

Muzika / Festivali

Raspisan Play@Exit konkurs za bendove i didžejeve

29.03.2019.

OPENS i Exit festival raspisali su Play@Exit konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

.

Nakon što se izvođači prijave na sajtu exitfest.org, muzički žiri pozvaće odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije, dok će najbolji među njima nastupiti na EXIT festivalu.

Kako navode organizatori, kamper OPENS@EXIT tokom maja meseca posetiće Suboticu, Pančevo, Užice, Zaječar, Niš i Kruševac, a 8. juna dolazi i u Novi Sad, gde će biti održane audicije, ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve.

Prednost u prijavi imaće mladi muzičari (do 30 godina), a najbolji sastavi i umetnici nastupiće na OPENS State of EXIT zoni, Fusion Pubu i Explosive bini. Konkurs će trajati do subote, 20. aprila, kada je poslednji dan za prijavu, a odabrani muzičari biće obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila.

Zainteresovani u prijavi mogu da označe najbliži grad u kojem bi želeli da nastupe. Neophodno je da svi zainteresovani pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, te da ih uz prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu festivala. 

Možda te još zanima:

.

Mladima je potrebna podrška i osnaživanje

Otvoren je konkurs za ambasadore OPENS-a. To su mladi ljudi koji će učestvovati u radu ovog saveza udruženja. Sa Olgom…

.

Ko pomaže pomagačima?

Ana.rs, forum Krstarice ili Limundo možda kriju pojedine tajne univerzuma, ali suprotno popularnom mišljenju nemaju odgovore na svaki životni problem,…

.

Dženis Džoplin: beskompromisno svoja!

Mlada rediteljka Sonja Petrović u ponedeljak 9. marta premijerno će na Kamernu scenu Srpskog narodnog pozorišta postaviti predstavu "Ko je ubio…

.

Nedostaje nam održiv model funkcionisanja

Od čega zavise očekivanja? Kako ih kreiramo i zašto se dešava da se neka očekivanja ne ispune ili se delimično…

.

Za dobro volontiranje informisanost je ključna

"Ako želimo da naše nade ka građenju boljeg i bezbednijeg sveta postanu više od želje, više nego ikad trebaće nam…

.

City Jam i ove godine u Novom Sadu

Novi Sad će i ove godine biti u centru pažnje kada su u pitanju zimski sportovi. Prvog februara publika će…

  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Majkić

Anketa

Šta vam najviše nedostaje u "novoj normalnosti"?

Oradio logo