.
Trenutno
Radio Gruvanje
 Alma Kovčić
Muzika / Festivali

Raspisan Play@Exit konkurs za bendove i didžejeve

29.03.2019.

OPENS i Exit festival raspisali su Play@Exit konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

.

Nakon što se izvođači prijave na sajtu exitfest.org, muzički žiri pozvaće odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije, dok će najbolji među njima nastupiti na EXIT festivalu.

Kako navode organizatori, kamper OPENS@EXIT tokom maja meseca posetiće Suboticu, Pančevo, Užice, Zaječar, Niš i Kruševac, a 8. juna dolazi i u Novi Sad, gde će biti održane audicije, ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve.

Prednost u prijavi imaće mladi muzičari (do 30 godina), a najbolji sastavi i umetnici nastupiće na OPENS State of EXIT zoni, Fusion Pubu i Explosive bini. Konkurs će trajati do subote, 20. aprila, kada je poslednji dan za prijavu, a odabrani muzičari biće obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila.

Zainteresovani u prijavi mogu da označe najbliži grad u kojem bi želeli da nastupe. Neophodno je da svi zainteresovani pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, te da ih uz prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu festivala. 

.
Vodeći nemački di-džej i producent Robin Schulz nastupiće uz Davida Guettu na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala. Festival…
.
Simbol dobrog rejva, festival "zelene ljubavi" biće održan 9. marta na Spensu. Martovsku Green Love žurku obeležiće Debora De…
.
Pored žurke 15. februara na Spensu, organizatori Green love festivala najavljuju da će cela 2019. godina biti u znaku "zelene ljubavi".…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?