.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Muzika / Festivali

Raspisan Play@Exit konkurs za bendove i didžejeve

29.03.2019.

OPENS i Exit festival raspisali su Play@Exit konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na ovogodišnjem festivalu, koji će biti održan od 4. do 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

.

Nakon što se izvođači prijave na sajtu exitfest.org, muzički žiri pozvaće odabrane kandidate da se pokažu na binama u čak sedam gradova širom Srbije, dok će najbolji među njima nastupiti na EXIT festivalu.

Kako navode organizatori, kamper OPENS@EXIT tokom maja meseca posetiće Suboticu, Pančevo, Užice, Zaječar, Niš i Kruševac, a 8. juna dolazi i u Novi Sad, gde će biti održane audicije, ne samo za najbolje mlade bendove, nego i za didžejeve.

Prednost u prijavi imaće mladi muzičari (do 30 godina), a najbolji sastavi i umetnici nastupiće na OPENS State of EXIT zoni, Fusion Pubu i Explosive bini. Konkurs će trajati do subote, 20. aprila, kada je poslednji dan za prijavu, a odabrani muzičari biće obavešteni o tome do četvrtka, 25. aprila.

Zainteresovani u prijavi mogu da označe najbliži grad u kojem bi želeli da nastupe. Neophodno je da svi zainteresovani pošalju najmanje dve svoje numere dostupne na nekom od striming servisa, te da ih uz prateću biografiju, fotografiju i naznačen muzički žanr uvrste u svoju prijavu na sajtu festivala. 

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?