.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Raspisan konkurs za 18. Festival uličnih svirača

21.02.2018.

Festival uličnih svirača raspisao je konkurs za sve performere, umetnike i umetnice za učešće na 18. festivalu koji će biti održan od 30. avgusta do 1. septembra 2018. godine u Podgrađu Petrovaradinske tvrđave.

.

Akshani project na Festivalu uličnih svirača, foto Jelena Blagojević

Pravo da se prijave na konkurs imaju pojedinci, grupe ili trupe koji svoje izvođenje ili umetnost prepoznaju kao onu koja pripada svima, koja pripada ulici. Festival će koncept prilagoditi Podgrađu Petrovaradinske tvrđave, te će bine biti male, a izvođači i publika biti u istoj ravni, kako i priliči baroknom Gradiću, navodi se u saopštenju festivala.

Uz prijavu na konkurs neophodno je priložiti minimum dve i maksimalno četiri fotografije u visokoj rezoluciji (minimum 1mb), kao i tehnički zadovoljavajući video snimak nastupa sa kojim se konkuriše (sa Youtube-a i sličnih onlajn platformi). Potrebna je takođe i kratka biografija (do 3.000 karaktera).

Sve ostale detalje, kao i prijavu na konkurs moguće je ispuniti na sajtu Festivala uličnih svirača. Prijave se šalju najkasnije do 1. juna, a rezultati konkursa biće poznati 1. jula ove godine.

Svi oni koji budu odabrani putem konkursa imaju pravo da ostvare zaradu od nastupa u duhu tradicije ulične umetnosti, postavljanjem obrnutog šešira za dobrovoljne priloge publike.

.
Šesti festival Poezika, održan je u Kulturnom centru u Novom Sadu. Oradio iskoristio je ovu priliku da porazgovara sa organizatorom,…
.
Nakon objave rasporeda nastupa po danima, iz organizacije INmusic festivala stiže i satnica trinaestog izdanja najvećeg hrvatskog…
.
Tokom avgusta i septembra u Petrovcu na Mlavi biće održana druga "Rokerijada", festival posvećen rokenrol stvaralaštvu i kulturi.
Program
Kalendar događaja
Jun 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
    
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
Anketa

Da li treba dozvoliti biciklistima da voze u pešačkim zonama?