...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Prvi dan Sea Dance - Skrilex

14.07.2016.

Na plaži Jaz U Budvi počinje treći po redu Sea Dance festival, a više od 20.000 turista iz oko 50 zemalja posetiće ovogodišnji morski deo Exita. Prvi kamperi su već pristigli na Jaz, a festivalske kapije biće otvorene u četvrtak 14. jula od 19 časova. Festival će ugostiti više od 100 izvođača na sedam festivalskih bina i muzičkih zona.

.

Ovogodišnji Sea Dance festival otvoriće jedan od najpopularnijih producenata današnjice - Skrillex. Nastup koji će oduševiti ženski deo publike je definitvno britanska grupa Hurts, kultni londonski sastav Stereo MCs, belgijska di-džej zvezda Lost Frequencies, legendarni techno mag Jeff Mills, višenagrađivani južnoafrički house di-džej Black Coffee, kao i muzička liderka grupe Faithless - Sister Bliss sa di-džej setom.

Popularna bass muzika na Jaz će doneti neke od najvećih izvođača sa svetske scene, a osim Skrillexa, tu je i njegov jedini pravi naslednik Zomboy, ali i otac drum’n’bass pravca, Andy C, apsolutna legenda londonske scene Goldie, ali još i plejada igrača iz prve lige, kao što su Sub Focus & MC ID, Shy FX ft. MC Stamina, Cartoon, My Nu Lang & Dread MC i drugi.

Na Jazu ćemo uživati i uz muziku nekih od najboljih regionalnih bendova i muzičara kao što su S.A.R.S, Who See, Marčelo, Marko Nastić, Mladen Tomić, Miss Sunshine, Lea Dobričić, Gillerz i brojni drugi.

Kamp se nalazi na samoj obali, usred glavnih festivalskih zbivanja, pa posetioci mogu da očekuju druženje domaćina sa ljudima iz svih krajeva sveta, spavanje pod vedrim nebom i celodnevno kupanje. Osim garantovanog mesta u kampu, posetiocima Sea Dance kampa biće obezbeđeni zatvoreni tuševi sa toplom vodom, toaleti, lavaboi, raznovrsna ponuda hrane i pića, stanica za punjenje elektronskih uređaja, dok će o njima brinuti osoblje recepcije, stjuarti i volonteri.

Svima koji se opredele za Premium kamp Sea Dance festivala, biće omogućen zakup mesta u posebno izdvojenom i čuvanom prostoru, sa natkrivenom velikom tendom koja će obezbediti dodatni hlad, uz zasebne tuševe i toalete, kao i pravo na brz prolaz prilikom prijave na recepciji kampa.

Kapije Sea Dance festivala radiće dvokratno - za dnevni i večernji deo programa festivala. Svakog dana posetioci će moći da prate dnevni program do 18 časova kada je planirana pauza, i priprema programa za večernji deo nastupa. U 19 časova kapije se otvaraju za večernji program, a zatvaraju se u 3 sata posle ponoći.

Ekipa O radija je naravno i ovog puta na licu mesta. Pratićemo dešavanja na festivalu, a sve izveštaje, fotografije, glavne informacije za snalaženje po Budvi i Jazu, kao i aktuelnosti koje vas budu zanimale moći ćete da pronađete na našem sajtu. Aktivni smo na društvenim mrežama, a posebno na Snapchatu, gde vas pozivamo da svratite pošaljete nam snap sa pitanjima za vaše omiljene zvezde ili nam pokažete kako se vi provodite na budvanskim plažama. Let the Sea Dance begin!

L.K. M.L.

Možda te još zanima:

.

Ukradeni lični podaci celokupne populacije Brazila

Istraživači Cybernews publikacije otkrili su da su kompromitovani lični i poverljivi podaci stotina miliona Brazilaca, koji zbog toga mogu da postanu…

.

Putovanje vozom je ponovo u modi!

Nažalost, čak i kada putujemo, kada smo na odmoru - mi žurimo. Vremena je uvek malo, sve manje, a godišnji…

.

Tržište telefona beleži najgore tromesečje u poslednjih deset godina

Izazovna ekonomska klima nastavila je snažno da opterećuje evropsko tržište pametnih telefona, s padom isporuka za 23 posto na godišnjem…

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

Sve je više onih koji vesti konzumiraju na TikToku

Istraživanje kompanije Pew Research Center pokazuje da je sve veći broj Amerikanaca koji ističu da vesti pronalaze i čitaju na…

.

Iskoristi u roku trajanja

Mobilna aplikacija UseAllFood, koja obaveštava korisnike o stanju namirnica u frižideru i tako im pomaže da bacaju manje hrane, dostupna…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo