.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

Pratite Oradio na Exitu

12.07.2018.

Počinje još jedan Exit festival na Petrovaradinskoj tvrđavi, a među najvećim zvezdama koje ćemo slušati su i Migos, Grace Jones, Madball, Martin Garix, David Guetta i mnogi drugi. Meteorolozi kažu da ove godine nećemo morati da nosimo kabanice, ali nemojte ništa prepuštati slučaju... O radio će i ovog puta biti na licu mesta, tako da možete da očekujete ekskluzivne intervjue, video i audio priče sa izvođačima i posetiocima festivala.

.

Novina u našem programu je radijski studio na tvrđavi, koji će tokom četiri dana festivala biti mesto odakle ćemo raditi intervje i strimovati sve što ono što se zanimljivo događa, kroz naše kanale na društvenim mrežama. Za sve koji ove godine ne idu na tvrđavu tu su i direktni prenosi koncerata sa Fusion bine, povremeno i sa Mejna.

Program O radija sa Petrovaradinske tvrđave možete da pratite na našem sajtu od 20 časova pa do ranih jutarnjih sati. Sa Fusion bine večeras ćemo prenositi ove izvođače: Bitipatibi, Goran Trajkoski, Detour, Marko Louis i Sevdaliza, a koncerte koji ne budu u direktnom prenosu moći ćete da čujete u specijalnom vikend programu koji emitujemo iz studija O radija u subotu i nedelju od 16 do 20 časova, nakon čega se selimo na tvrđavu i nastavljamo sa programom.

Jedan od članova voditeljskog dvojca iz studija na tvrđavi, Dušan Majkić, kaže da će u programu podjednako biti zastupljeni i muzički i nemuzički sadržaji.

"O radio je sada već tradicionalno na Exitu, a mi ćemo najviše da se bavimo Fusion stejdžom i imaćemo zanimljiva uključenja i intervjue. Naravno tu su i dnevne emisije iz studija O radija od 18 do 20 časova u četvrtak i petak, dok će program iz studija u subotu i nedelju biti od 16 do 20 časova. Program sa tvrđave vodimo Jelena Mijatović i ja, a O radio će sigruno biti na visini zadatka", rekao je Dušan.

O radio će pokušati da vam u potpunosti dočara atmosferu sa ovogodišnjeg Exita i to video sadržajima koje ćemo svakodnevno snimat. Miljana Milekić, deo mojo tima O radija kaže da je Exit uvek inspirativan, ne samo u muzičkom smislu.

"Snimaćemo nastupe i intervjue izvođača kako bi vam bilo žao što niste došli. Ali imaćete priliku makar virtuelno kroz video da se upoznate sa ljudima koji nastupaju. Poenta je da i oni koji nisu bili vide šta su na žalost propustili, kako im se to ne bi ponovilo. Što se video materijala tiče radićemo 'sporednije' aktivnosti Exit festivala, na primer spuštanje zip lajnom, šminkanje, frizure... U suštini sve zanimljive stvari koje su besplatne a da vi to i ne znate", najavila je Miljana.

Kao i prethodnih godina, pored samog programa želja nam je da se stopimo sa posetiocima i upijemo što više atmosfere ovogodišnjeg Exita. Ukoliko niste "gore", uživajte u programu koji smo pripremili za vas. Ukoliko niste u mogućnosti da dođete na đavu, ostanite uz O radio i budite sigurni da ćete osetiti atmosferu ovogodišnjeg Exita.

.
Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori.…
.
Deseto izdanje festivala "Poezika" biće održano 8. juna u Kulturnom centru Novog Sada, a nastupiće J.R.August, Katarina Pejak i…
.
Ozbiljno festivalsko leto je pred nama, što dokazuje i jedan od najvoljenijih regionalnih festivala, kome su ekstremni sportovi,…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?