...
TRENUTNO19:30 - 19:45Pesma dana

Muzika / Festivali

Peđa: Finale je važno za naš novi radio

13.03.2015.

   Finale je za našu novu i mladu redakciju je velika stvar. Pored O radija, učestvuje još dva takmičarska tima i to pobednici polufinala iz Estonije i Letonije.

.

   Nakon pobede u polufinalu Radio Battle, tim O radija se već nedeljama vredno priprema za finale koje će se u nedelju 15. marta, od 20 do 21 sat, odigrati u Milanu. Tim koji će učesvovati u live programu tri radio stanice je već u Milanu, a u Novom Sadu će im podršku pružiti ostatak redakcije, zajedno sa glavnim urednikom Peđom Novkovićem i tviterašima.

   „Naš pobednički tim je već u Milanu i uveliko se pripremaju, odnosno u poslednjoj fazi je priprema za finale Radio Battle. Posle uspešnih kvalifikacija naša očekivanja su velika. U Milanu su i voditeljski dvojac Sofija Balać i Sale Mladenović i njih dvoje će uživo biti u toj emisiji. Sa njima su i direktorka produkcije Vanja Kranjac i glavna urednica Radio Novog Sada Klara Kranjc, kao i naša producentkinja bez koje sve ovo ne bi moglo da bude ostvareno Goranka Jednak Maksimović. Mislim da je to odlična ekipa u kojoj su čak četiri žene“, kazao je pred bitku urednik O radija Peđa Novković.

   Kako je objasnio, tim je napravio playlistu za koju smatra da bi mogla da bude dobitna, jer se u bici ocenjuje i muzika koju radio pušta, kao i nastup voditelja i džinglovi koje radio koristi. Na listi su Artan Lili, Tom Odel i Lollobrigida i pesme ovih izvođača će biti prve tri numere koje će O radio pustiti tokom bitke.

   „Ima još nekoliko rezervnih pesama koje će uskočiti ukoliko nešto bude nepredviđeno. Možda budu neki produžeci ili kao u fudbali penali, videćemo kako će to na kraju da se odlučuje o pobedniku“, dodao je Peđa.

   Finale je za našu novu i mladu redakciju je velika stvar. Pored O radija, učestvuje još dva takmičarska tima i to pobednici polufinala iz Estonije i Letonije. Peđa je dodao da O radio zapravo brani boje cele Južne Evrope!

   „Mislim da je i sam prolaz u finale velika i dobra stvar, jer se za O radio sada čuje i van granica naše zemlje. Mi praktično branimo čast cele Južne Evrope na tom finalu. Verujem da ćemo se tamo dobro predstaviti, pa da će se još više i dalje čuti za nas, jer mi smo online radio i svako do koga dopremo u bilo kom kutku sveta može da proširi priču o O radiju“, rekao je Peđa.

   Da podsetimo i kako možete podržati našu ekipu za pobedu u finalu. Glasa se tako što, prvenstveno od 20 do 21 sat u nedelju 15. marta, uz svaki tvit koji neko postavi na društveoj mreži Twitter treba da doda hashtag #radiobattleRS. To je glas za naš radio i na kraju se svi ti tvitovi sabiraju i pravi se konačna lista onih koji su ih imali najviše. Upravo oni su pobednici bitke! 

  Bitku možete pratiti uživo na samom O radiju, ali i na talasima prvog programa Radio Novog Sada! Ne zaboravite da tvitujete na #radiobattleRS!! 

M.L.

Možda te još zanima:

.

Poziv za buduće producente

Ukoliko te zanima kako nastaje jedan umetnički projekat i koja je uloga pozorišnog producenta u njemu, prijavi se na program…

.

Zovem se Viktorija, ja sam izbeglica!

Viktorija je sa dvoje dece izbegla iz Kijeva na početku rata. U Kijev se vratila posle godinu i po provedenih…

.

Letnja škola Festivala pomirenja

Letnja škola u okviru Festivala pomirenja “Dare to reconcile: Building peace on the ruins of history” biće održana od 20.…

.

Code9 radionice

I ove godine, već dvanaesti put kompanija Levi9 i Udruženje studenata elektrotehnike Evrope – Lokalni komitet Novi Sad (EESTEC LC…

.

Dugo putovanje kroz mrak u digitalnu diktaturu

Plaše li vas kamere za prepoznavanje lica koje niču po banderama zadnjih godina? 

.

Kako se prijaviti za BOLD male grantove

U sredu 10. aprila od 16 časova u Američkom kutku u Novom Sadu biće održana radionica “Kako se prijaviti za BOLD…

  • 19:10 Vredi pročitati
  • 19:20 Tehnologija
  • 19:30 Pesma dana
  • 19:45 Prava stvar
  • 20:00 Vaš DJ sat

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo