...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Muzika / Festivali

Otvorene prijave za TAKT festival

09.08.2019.

Međunarodni muzički festival TAKT koji se ove godine održava pod sloganom “Nađi svoju boju” pozvao je mlade izvođače i autore akustične muzike da se prijave za učešće u takmičarskom programu ovogodišnjeg festivala. Svi zainteresovani autori, bez obzira na geografsko poreklo ili muzički žanr, mogu da se prijave preko zvaničnog sajta festivala.

.

Prvi promotivni događaj koji najavljuje ovogodišnji festival biće u nedelju 11. avgusta, u kafeu Beeraj, gde će se publici predstaviti jedan od prethodnih finalista Gandy & The Sin Experience.

Osmo "Tradicionalno akustično kompozitorsko takmičenje" (TAKT) biće održano od 20. do 22. septembra u klubu SoulPeddler i pored koncertnog i takmičarskog dela, koji je besplatan za sve posetioce, biće organizovan i bogat umetnički program s partnerima iz Slovačke, Poljske, Mađarske, uz performanse francuskog cirkusa.

Takođe, prema najavi organizatora, tokom festivala biće održane radionice Femixete iz Beograda, organizatorki "Rok kampa za devojčice", prezentacije projekata TeatarNova i MuzikaNova Asocijacije Kulturanova, projekcije filmova u saradnji sa Dok’n’Ritam festivalom, kao i predavanja iz oblasti produkcije i muzičke industrije.

TAKT festival organizuje Asocijacija Kulturanova iz Novog Sada, sa namerom da podrži mladie izvođače i grupe kroz promociju autorske i akustične muzike.

Možda te još zanima:

.

Treba održavati motivaciju brojeći korake koje smo prešli

Pandemija koronavirusa i proglašenje vanrednog stanja doneli su različite izazove. Jedan od njih je i prilagođavanje na ograničeni socijalni kontakt.…

.

Da li ste probali alternativne društvene mreže?

Koje društvene mreže najčešće koristite? U Srbiji je na ovo pitanje odgovor, uglavnom, Fejsbuk, Instagram i Tviter. Postoji, međutim, toliko…

.

Više sam kazni platio, nego što sam zaradio

"Ošišao sam dredove jer sam dobio ponudu za posao u nekoj ozbiljnoj firmi, a to je bio jedan od uslova.…

.

Muzička radionica i susret sa gospel ansamblom "Ingrametts"

Američki kutak Novi Sad u ponedeljak 27. maja organizuje muzičku radionicu "Kreativno i taktičko slušanje", a u okviru konverzacijskog kluba ugostiće i…

.

Festivalsko leto tek počinje

Na polovini smo avgusta, veliki broj festivala u regionu je već prošao, ali ne izgleda kao da se festivalska sezona…

.

Mirko Topalski: Klasični rokenrol gejmer

Vreme izolacije i boravka među četiri zida koristili smo na različite načine. Neki su radili od kuće, neki su se…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Dnevna soba

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo