.
Trenutno
Akademac
 emisija sa Prvog programa Tv-a
Muzika / Festivali

Otvorene prijave za TAKT festival

09.08.2019.

Međunarodni muzički festival TAKT koji se ove godine održava pod sloganom “Nađi svoju boju” pozvao je mlade izvođače i autore akustične muzike da se prijave za učešće u takmičarskom programu ovogodišnjeg festivala. Svi zainteresovani autori, bez obzira na geografsko poreklo ili muzički žanr, mogu da se prijave preko zvaničnog sajta festivala.

.

Prvi promotivni događaj koji najavljuje ovogodišnji festival biće u nedelju 11. avgusta, u kafeu Beeraj, gde će se publici predstaviti jedan od prethodnih finalista Gandy & The Sin Experience.

Osmo "Tradicionalno akustično kompozitorsko takmičenje" (TAKT) biće održano od 20. do 22. septembra u klubu SoulPeddler i pored koncertnog i takmičarskog dela, koji je besplatan za sve posetioce, biće organizovan i bogat umetnički program s partnerima iz Slovačke, Poljske, Mađarske, uz performanse francuskog cirkusa.

Takođe, prema najavi organizatora, tokom festivala biće održane radionice Femixete iz Beograda, organizatorki "Rok kampa za devojčice", prezentacije projekata TeatarNova i MuzikaNova Asocijacije Kulturanova, projekcije filmova u saradnji sa Dok’n’Ritam festivalom, kao i predavanja iz oblasti produkcije i muzičke industrije.

TAKT festival organizuje Asocijacija Kulturanova iz Novog Sada, sa namerom da podrži mladie izvođače i grupe kroz promociju autorske i akustične muzike.

.
Prošlog vikenda u Lincu je održan poslednji sastanak u okviru međunarodnog projekta "Danube Streamwaves", čiji deo je i Oradio.…
.
Još jedno izdanje Zelene ljubavi biće održano u dobro poznatom ambijentu, na Spensu u Novom Sadu 11. i 12. oktobra, a organizatori…
.
Prethodnog vikenda, novosadski klub Soulpeddler bio je domaćin osmog Takt festivala. Trodnevni festival obeležio je veliki broj…
Program
Kalendar događaja
Oktobar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?