...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Oradio na Bean festu

13.06.2015.

Urban bean fest u Kameničkom parku počeo je juče koncertima, a danas se nastavlja takmičenjem u kuvanju pasulja. I naša ekipa pod vođstvom varjače Petra i Peđe, brani boje Oradija pripremajući najbolji pasulj na svetu.

.

"Mi smo pod tendom, trudimo se da nađemo hlad, a pasulj i kolenica mirišu na sve strane", Jelena nam i u reporterskom javljanju pravi zazubice.

2 jpg

Da nije samo ženi mesto u kuhinji, dokazuju i naši kuvari u parku jer, kako je Jela rekla: "Muški ne daju nama ženama da priđemo kotliću."

4 jpg

Testiranje uzoraka skuvanog pasulja je u 15 časova, a proglašenje pobednika u 17. Iako nam se program danas završava u 16 sati, javićemo vam na fejsu i sajtu rezultate. A vi nam držite fige!

L.R.

Možda te još zanima:

.

Potraga za skrivenim u Kameničkom parku

Besplatna kreativno-psihološka radionica "Potraga za skrivenim" biće održana u subotu 3. oktobra u 12 sati u Kameničkom parku zajedno sa…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Daze: Od kaver benda do Hali Gali kompilacije

Priliku da se njihova pesma "A ti, da ti" nađe na, sada već kultnoj, kompilaciji Hali Gali 2, koja predstavlja presek…

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo