.
Trenutno
Music Mix by Bea
 Beata Kovač Božović
Muzika / Festivali

O radio LIVE na Radio City u Milanu

21.04.2017.

Verujemo da ste već navikli da ekipa O radija s proleća uvek ima neke veze s Italijom. Ne znate o čemu pričamo? Setite se samo ludnice na Tviteru i onog čuvenog proglašenja O radija najboljom evropskom radio stanicom. Sad je jasnije, je l' da? Ove godine ne učestvujemo u Radio Battle-u već smo se odvažili da budemo deo manifestacije Radio City. 

.

Radio City je manifestacija koja se održava u Milanu i okuplja radio stanice koje pretvaraju ceo grad u jedan veliki radio. Svaka stanica ima svojih "pet minuta", odnosno dva sata, da predstavi svoj rad, upozna se sa slušaocima i privoli ih da ostanu i dalje. Program se radi uživo i emituje se i na našem sajtu tako da niko ne može da ga propusti. Naše predstavnice, Jasna Žugić i Lea Kotlica spremne su za program u nedelju 23. aprila od 12 do 14 časova iz Milana, dok će u studiju O radija u Novom Sadu biti Dušan Majkić koji će biti na vezi sa devojkama tokom dva sata programa iz Milana. Jasna nam je rekla šta možemo da očekujemo u nedelju.

"U tih dva sata ćemo pokušati da prenesemo slušaocima šta se to događa u Milanu, kakva je atmosfera na manifestaciji Radio City, šta mi kao Novi Sad imamo da ponudimo ljudima u inostranstvu. Pričaćemo sve vreme na engleskom, imaćemo zanimljive goste, tako da će biti skroz zabavno".

Devojke su veoma uzbuđene zbog prilike koju je O radio dobio, i kako su rekle, rad O radija predstaviće u najboljem mogućem svetlu. Lea kaže da u Milano nose odličnu energiju.

lj jpg

"S obzirom na to da je O radio omladinski radio i da puštamo super zabavnu mladalačku muziku, to ćemo preneti u Milano. Osim toga imaćemo i kul goste, jednog potvrđenog, to je umetnik Bep Borom koji živi i radi u Italiji. Već dva puta je bio na Festivalu uličnih svirača u Novom Sadu tako da ćemo sa njim razgovarati tom specifičnom događaju koji se dešava kod nas i pokušati da predstavimo Italijanima koliko je Novi Sad zabavan i koliko prilika za mlade nudi naš grad".

"Mi jesmo u prednosti zbog toga što smo onlajn i zato što Srba ima u inostranstvu milijardu pa nas slušaju i u inostranstvu (smeh). Naš zadatak je da privolimo publiku da nas sluša", kaže Jasna.

Jasna i Lea kažu da je učešće u Radio City-ju savršena prilika da se svi ljudi koji budu prisutni fizički ili putem drugih kanala čuju za O radio. Takođe, ovo je odlična prilika da se i naše novinarke upoznaju sa radom drugih radio stanica.

Pored samog programa iz Milana očekuje vas i mnoštvo lajv prenosa na mrežama, video sadržaja, fotografija, izveštaja i reportaža. Budite uz O radio u nedelju od 12 časova.

 Jelena Mijatović

.
Osmo izdanje Festivala "Poezika" biće održano 8. i 9. juna u Kulturnom centru Novog Sada. Kako je najavljeno, nastupiće dream pop…
.
Organizatori ovogodišnjeg Arsenal festa u Kragujevcu kompletirali su spisak izvođača na Garden stejdžu, gde će 21, 22. i 23.…
.
Trinaesti festival INmusic biće održan od 25. do 27. juna na zagrebačkom jezeru Jarun. Za sada je poznat raspored izvođača po…
Program
Kalendar događaja
Maj 2018.
PonUtoSreČetPetSubNed
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
   
Anketa

Da li su online peticije dovoljne da se nešto promeni?