...
TRENUTNO00:00 - 06:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

Novi dan na Sea Dance festivalu – Stereo MC's

15.07.2016.

Na glavnoj bini Sea Dance festivala danas londonski zvuk. Stereo MC's su svoju karijeru počeli u ovom gradu još devedesetih godina prošlog veka. Vrlo brzo njihovi su albumi poput Supernatural, Connected ili Deep Down and Dirty postali globalno poznati. Večeras će na plaži Jaz pred publiku izaći tačno u ponoć, kao najveće zvezde druge večeri Sea Dance-a.

.

Svi koji su se uputili ka Jazu ne smeju propustiti ni one izvođače koji na istoj bini nastupaju pre i posle Stereo Mc's. Oko 22 sata će nastupiti domaćini Who See, koji su za O radio ranije najavili sam festival, tokom nedavne posete Novom Sadu na Exit-u, a zatim u 23 časa stiže i Marčelo.

Nešto kasnije, oko dva sata ujutu, Britanija ponovo preuzima dominaciju na Mejnu, jer nastupa DJ Andy C. Za Andrew Clarke ili Andy C-ja kaže se da je jedan od pionira drum&bass muzike, a 2011. godine osvojio je Drum and Bass Arena nagradu za najboljeg DJ-a godine. Lajnap Sea Dancea je uvek naginjao ka ovoj vrsti muzike, pa se očekuje sjajan nastup i odlične reakcije publike.

Najlepša bina na festivalima u regionu je definitivno Dance Paradise, koja se nalazi odmah uz more na plaži Jaz. Druge večeri na ovoj bini nastupiće još jedna velika zvezda Sister Bliss, sa Faitless DJ setom. Sister Bliss je 1995. godine osnovala Faitless sa  Rollo, Jamie Catto i Maxi Jazz-om. Nakon što je Faitless 2011. godine otišao na pauzu, Sister Bliss se bavi raznim stvarima, među kojima je i angažman na radijskim emisijama, a sarađuje sa mnogobrojnim zvezdama kako što su Dido, Example, Boy Geogre i mnogi drugi.

Odmah nakon njenog nastupa na binu stupa Lea Dobričić. Njen DJ set počinje u dva sata.

Zanimljivi koncerti biće emitovani na velikom ekranu i na sjajnom ozvučenju Cinema stage-a. Fanovi benda Atoms for Peace imaće specijalnu priliku da od 23 sata gledaju i slušaju na velikom ozvučenju koncert koji su izveli na Exitu. Nakon toga sledi i snimak koncerta Fatboy Slim.

Druge večeri kapije se otvaraju u 19 sati, a do tada su dnevne žurke na plaži otvorene za posetioce. Prema najavama na meteorološkim aplikacijama, postoji mogućnost da večeras u Budvi u nekim delovima dana pada i kiša, pa je proporučljivo poneti i kišobrane ili kabanice za svak slučaj. Vidmo se na plaži!

M.L.­­­

Možda te još zanima:

.

Ukradeni lični podaci celokupne populacije Brazila

Istraživači Cybernews publikacije otkrili su da su kompromitovani lični i poverljivi podaci stotina miliona Brazilaca, koji zbog toga mogu da postanu…

.

Putovanje vozom je ponovo u modi!

Nažalost, čak i kada putujemo, kada smo na odmoru - mi žurimo. Vremena je uvek malo, sve manje, a godišnji…

.

Tržište telefona beleži najgore tromesečje u poslednjih deset godina

Izazovna ekonomska klima nastavila je snažno da opterećuje evropsko tržište pametnih telefona, s padom isporuka za 23 posto na godišnjem…

.

Call of the Sea: Mistična morska avantura

Što manji izdavač to su igre bolje i zanimljivije - to je pravilo koje u poslednje vreme najbolje opisuje stanje…

.

Sve je više onih koji vesti konzumiraju na TikToku

Istraživanje kompanije Pew Research Center pokazuje da je sve veći broj Amerikanaca koji ističu da vesti pronalaze i čitaju na…

.

Iskoristi u roku trajanja

Mobilna aplikacija UseAllFood, koja obaveštava korisnike o stanju namirnica u frižideru i tako im pomaže da bacaju manje hrane, dostupna…

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 06:00 Music Mix by Bea
  • 11:00 Y2K

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo