...
TRENUTNO12:00 - 12:30Pre podne na O radiju

Muzika / Festivali

Nova Exit bina, novi izvođači i jednodnevne ulaznice!

15.05.2019.

Muzički medijski gigant i globalni bass brend broj jedan UKF slave deset godina na rada na svetskoj sceni na ovogodišnjem Exit festivalu. U petak, 5. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi nastupiće najpopularniji drum and bass producenti Chase & Status.

.

Chase & Status, koji prvi put na ove prostore donose svoj live nastup RTRN II JUNGLE, nazvan po istoimenom albumu zakazanom za kraj meseca, kojim obeležavaju 15 godina karijere.

Njima će se na glavnoj bini Exita pridružiti i Kabaka Pyramid, Brockie & Det, a ceo nastup biće posvećen nedavno preminulom frontmenu sastava The Prodigy, Keithu Flintu.

Na Tvrđavi će od sada gruvati i sa nove X-Bass Pit bine koja će, pored glavne bine, biti mesto hodočašća za sve ljubitelje bass zvuka.

Na glavnu binu svoj specifični zvuk i vanserijski talenat doneće i Dub FX, kojeg su jedinstven pristup muzici i numere "Love Someone", "Flow", "So Are You" i "Love Me Or Not" lansirale među najpoštovanije nezavisne muzičke zvezde današnjice.

Pored novih izvođača i nove bine, u petak, 17. maja u podne stižu jednodnevne Exit ulaznice. Broj ulaznica po ceni od 2.390 dinara, veoma je ograničen i biće dostupan na centralnoj blagajni Gigstixa u tržnom centru Pariski magazin u Novom Sadu i na sajtu exitfest.org, a na ostalim prodajnim mestima iz Gigstix mreže biće dostupan od 13h.

Možda te još zanima:

.

Wilkinson objavio novi singl!

Britanski drum and bass producent i hitmejker Mark Wilkinson, poznatiji jednostavno kao Wilkinson, bez neke posebne najave i pompe objavio je novu…

.

Četiri mačke na krovu dok u pozadini svira punk džez

Bend Jolly Little Bunch osnovan je 2017. godine u Novom Sadu. U bendu su Dragutin Šuković Šule (gitara/vokal), Marko Ramone Vanović…

.

Nedeljni vodič od 25. do 31. marta

Poslednja nedelja marta donosi u Novi Sad veliki broj interesantnih događaja, među kojima je najviše koncerata.

.

Nedeljni vodič od 18. do 24. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta zanimljivih događaja, tu su razni koncerti, žurke, stand up večeri, radionice i izložbe.

.

Too much of such: Udruženi muzikom, inspirisani hranom

Muzičko istraživanje melodija i ritmova specifično je za muzičare velikog znanja i iskustva. Iako spada u mlađu generaciju novodaskih muzičara,…

.

Nedeljni vodič od 11. do 17. marta

Ove nedelje vas očekuje dosta raznovrsnih događaja. Tu su filmske projekcije, stand up večeri, koncerti i žurke.

  • 10:45 Prava stvar
  • 11:00 Dnevna soba
  • 12:00 Pre podne na O radiju
  • 12:30 Album nedelje
  • 12:45 Lampica

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo