.
Trenutno
Prava stvar
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

Nemci iz Exit kampa poručuju: Pobedićemo 2: 0

13.07.2014.

Novinar O radija, Vlada Bajić, posetio je u Exit kampu, goste iz Nemačke. Povod za razgovor je večerašnja finalna utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojoj se sastaju Argentina i Nemačka. 

.

Pored toga što su sigurni u večerašnju pobedu nad Argentinom, posetioci iz Nemačke, sigurni su i u to da će sledeće godine takodje doći na Exit u Novi Sad. Oduševljeni su kako je organizovan život u kampu i kako živi Novi Sada tokom festivalskih dana.

Utakmicu ćemo gledati na Reggae stage, a za drugi ishod utakmice osim pobede nećemo ni da čujemo, kažu gosti iz Nemačke, koji su pobedu počeli unapred da slave od ranih jutarnjih časova.

Većina stranih gostiju pa i gosti iz Nemačke, nakon večerašnje poslednje večeri, svoje šatore sele u Budvu na plažu Jaz, gde u utorak 15. Jula, počinje SEA DANCE.

Pr kampa Miljena Vukčević  zadovoljna je posetom gostiju, ističući da tokom trajanja festivala nije bilo incidenata i da su svi gosti zadovoljni uslovima u kapmu, ali i Novim Sadom, kojem se vraćaju svake godine. 

.
OPENS i Exit festival raspisali su Play@Exit konkurs za mlade izvođače kojima se pruža šansa da nastupe na nekoj od bina na ovogodišnjem…
.
Vodeći nemački di-džej i producent Robin Schulz nastupiće uz Davida Guettu na ovogodišnjem izdanju Sea Dance festivala. Festival…
.
Simbol dobrog rejva, festival "zelene ljubavi" biće održan 9. marta na Spensu. Martovsku Green Love žurku obeležiće Debora De…
Program
Kalendar događaja
April 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
     
Anketa

Da li podržavate sve stroža pravila za dobijanje vozačke dozvole?