...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Nemci iz Exit kampa poručuju: Pobedićemo 2: 0

13.07.2014.

Novinar O radija, Vlada Bajić, posetio je u Exit kampu, goste iz Nemačke. Povod za razgovor je večerašnja finalna utakmica Svetskog prvenstva u fudbalu, u kojoj se sastaju Argentina i Nemačka. 

.

Pored toga što su sigurni u večerašnju pobedu nad Argentinom, posetioci iz Nemačke, sigurni su i u to da će sledeće godine takodje doći na Exit u Novi Sad. Oduševljeni su kako je organizovan život u kampu i kako živi Novi Sada tokom festivalskih dana.

Utakmicu ćemo gledati na Reggae stage, a za drugi ishod utakmice osim pobede nećemo ni da čujemo, kažu gosti iz Nemačke, koji su pobedu počeli unapred da slave od ranih jutarnjih časova.

Većina stranih gostiju pa i gosti iz Nemačke, nakon večerašnje poslednje večeri, svoje šatore sele u Budvu na plažu Jaz, gde u utorak 15. Jula, počinje SEA DANCE.

Pr kampa Miljena Vukčević  zadovoljna je posetom gostiju, ističući da tokom trajanja festivala nije bilo incidenata i da su svi gosti zadovoljni uslovima u kapmu, ali i Novim Sadom, kojem se vraćaju svake godine. 

Možda te još zanima:

.

Dok ne prorade kampovi, volontiranje onlajn

U Srbiji se svake godine organizuje oko 30 volonterskih kampova iza kojih stoje Mladi istraživači Srbije, odnosno, njihov volonterski servis…

.

U Holandiji nema kampanjskog učenja

Od sto najboljih univerziteta na svetu, prema Šangajskoj listi, dva se nalaze u Holandiji. Ako uzmemo u obzir broj stanovnika,…

.

Građani retko odlučuju o sredstvima u kulturi

U toku je kampanja "1% za kulturu", koju je pokrenula grupa aktera sa domaće kulturne scene. Kako navode na zvaničnoj…

.

Odaberite omiljeni eksponat u Narodnom muzeju

Kada se spoje kreativnost, digitalnost i umetnost, nastaje Instagram kampanja #jasamumuzeju Narodnog muzeja Beograda, koja će trajati do prvog decembra.

.

U petak počinje "Košnica prijateljstva"

Sportsko ekološki kamp "Košnica prijateljstva" za decu bez roditelja ili adekvatnog roditeljskog staranja, biće održan petnaesti put, od 9. do…

.

Provedite slobodno vreme u netaknutnoj prirodi

Do godišnjih odmora ostalo je još dva meseca rada, ali ona slatka uvertira kreće za koji dan. Prvomajske praznike ljudi…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo