.
Trenutno : Hit nedelje
Vredi čuti
 Dušan Majkić
Muzika / Festivali

Na EXIT stižu Years & Years, Lost Frequencies i Princess Nokia

14.03.2017.

Britanska senzacija Years & Years, koja je brzinom svetlosti osvojila svet u proteklih svega par godina, potvrdila je nastup na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 7. jula. Iste noći nastupa i Alan Walker, kao i još jedan majstor za hitove, belgijska superzvezda Lost Frequencies.

.

Londonski trio Years & Years proglašen je jednim od najboljih novih bendova dok ih je čuveni NME nazvao "najvažnijim pop bendom 21. veka". Iza sebe već imaju rasprodate arene i nastupe na najvećim svetskim festivalima, a do pojave još jedne zvezde Exita, Rag'n'Bone Mana i njegovog albuma "Human", upravo je "Communion" od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ove decenije.

Žestoko će ove godine biti na glavnoj bini jer holandske bass superzvezde Noisia donose svoj novi šou uživo pod istoimenim nazivom aktuelnom albuma "Outer Edges". Osim glavne, popunjava se i Fusion bina, koju pored kultnih pankera The Damned, ove godine pohodiće i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta. Pravo iz španskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit "Kitana" je danas neizostavan na svim žurkama.

U saradnji sa muzičkim servisom Google Play Music, a povodom dolaska ovih hitmejkera na EXIT festival, aktuelni album Years & Years - "Communion" je na popustu samo do 24. marta na linku.

Iako je do festivala ostalo još skoro četiri meseca, prošlogodišnja rekordna prodaja ulaznica za EXIT već je nadmašila sredinu aprila prošle godine. Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i u celom svetu putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

L.K.

.
Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Organizatori su…
.
Od ukidanja Foruma za novi ples u Srpskom narodnom pozorištu, savremena igra je u Novom Sadu na vetrometini i, mimo nekoliko vaninstitucionalnih…
.
Autentičan američki trubadur, koji putuje da bi svirao i peva da bi putovao, ove sezone je u uobičajen godišnji raspored ubacio…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
Anketa

Da li treba dozvoliti prevoz kućnih ljubimaca u javnom prevozu?