...
TRENUTNO14:00 - 15:00Y2K

Muzika / Festivali

Na EXIT stižu Years & Years, Lost Frequencies i Princess Nokia

14.03.2017.

Britanska senzacija Years & Years, koja je brzinom svetlosti osvojila svet u proteklih svega par godina, potvrdila je nastup na glavnoj bini EXIT festivala u petak, 7. jula. Iste noći nastupa i Alan Walker, kao i još jedan majstor za hitove, belgijska superzvezda Lost Frequencies.

.

Londonski trio Years & Years proglašen je jednim od najboljih novih bendova dok ih je čuveni NME nazvao "najvažnijim pop bendom 21. veka". Iza sebe već imaju rasprodate arene i nastupe na najvećim svetskim festivalima, a do pojave još jedne zvezde Exita, Rag'n'Bone Mana i njegovog albuma "Human", upravo je "Communion" od Years & Years bio najbrže prodavan debi album ove decenije.

Žestoko će ove godine biti na glavnoj bini jer holandske bass superzvezde Noisia donose svoj novi šou uživo pod istoimenim nazivom aktuelnom albuma "Outer Edges". Osim glavne, popunjava se i Fusion bina, koju pored kultnih pankera The Damned, ove godine pohodiće i jedna princeza, ali ne iz bajke, već iz njujorškog geta. Pravo iz španskog Harlema na tvrđavu stiže hip-hop tandem Princess Nokia čiji hit "Kitana" je danas neizostavan na svim žurkama.

U saradnji sa muzičkim servisom Google Play Music, a povodom dolaska ovih hitmejkera na EXIT festival, aktuelni album Years & Years - "Communion" je na popustu samo do 24. marta na linku.

Iako je do festivala ostalo još skoro četiri meseca, prošlogodišnja rekordna prodaja ulaznica za EXIT već je nadmašila sredinu aprila prošle godine. Ulaznice za EXIT festival po promotivnoj ceni od 6.490 dinara, prodaju se širom Srbije u prodajnoj mreži Gigstix.com i u celom svetu putem sajta www.exitfest.org. U prodaji su i VIP Gold ulaznice po ceni od 30.000 dinara, te VIP GOLD Dance Arena po ceni od 18.500 dinara.

EXIT tim ove godine spojiće čak četiri festivala u regionu u jedinstveno EXIT Leto ljubavi 2017. Prvi u nizu je Sea Star, koji će se 26. i 27. maja održati u gradu Umagu, sledeći je Revolution festival u Temišvaru, 2. i 3. juna, a odmah nakon EXIT festivala, od 6. do 9. jula, sledi četvrto izdanje Sea Dance festivala od 13. do 15. jula!

L.K.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Nedeljni vodič od 8. do 14. aprila

Ove nedelje u Novom Sadu vas očekuje dosta raznovrsnih događaja, od izložbi, kvizova i filmskih projekcija, do žurki, koncerata i…

.

Veliki Mrmot uzvraća udarac !

Aleksandar  Damnjanović iz Beograda, je zaljubljenik u prirodu, planinar, biciklista i kajakaš. Pre svega avanturista. Njegova “životna” avantura je prelazak…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

  • 13:30 Pesma dana
  • 13:45 Prava stvar
  • 14:00 Y2K
  • 15:00 Music Mix by Bea
  • 16:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo