...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Mladi mogu da učestvuju u kreiranju Festivala u Subotici

19.01.2015.

   Biće održan sastanak o početku organizacije ovog festivala i pozvani su svi koji žele da učestvuju. Raditi u organizaciji ili u bilo kom segmentu jednog festivala je savršen osećaj - spoj lepog i korisnog.

.

   Kancelarija za mlade grada Subotice pozvala je mlade koji su zainteresovani za učešće u zajedničkom kreiranju koncepta ovogodišnjeg Festivala omladina, da u četvrtak 5. februara prisustvuju javnom sastanku u prostorijama Nove opštine. Na sastanku će se govoriti o temama u vezi sa festivalom.

   Kancelarija za mlade Grada Subotice je od svog osnivanja 2013. godine bila aktivno uključena u realizaciju Festivala omladina vodeći propratni program 2013. i 2014. godine.

   Ideja je da se i u ovogodišnji Festival uključi što veći broj mladih, muzičkih bendova, organizacija i institucija koje se bave mladima, a koji će zajednički kreirati što potpuniji sadržaj i osmisliti tok programa.

   Zainteresovani suz pozvani na javni sastanak koji će se održati 5. februara u 18 časova u Novoj opštini, sala 4.

   Na sastanak se prijavljuje putem mejla prijava@kzm.subotica.rs, a potrebno je navesti da li je osoba koja se prijavljuje predstavnik organizacije ili institucije, škole, muzičkog benda ili samo zainteresovani pojedinac.

   Jedan od ciljeva kojima se Kancelarija bavi jeste i uključivanje mladih u kulturni život grada Subotice, afirmisanje različitih kulturnih vrednosti, razumevanja, tolerancije, sagledavanje problema mladih i njihovo rešavanje kao i organizovanje društvenog života mladih, kaže se u pozivu.

Izvor: RTV

Možda te još zanima:

.

Mirko Topalski: Klasični rokenrol gejmer

Vreme izolacije i boravka među četiri zida koristili smo na različite načine. Neki su radili od kuće, neki su se…

.

Festivali će preživeti, ali ih čekaju promene

Najveći muzički festivali u Evropi otkazani su još početkom krize izazvane pandemijom koronavirusa. Kako se situacija zaoštravala, tako su stizale…

.

Španski filmski klasici na internetu

Narednih nedelja imaćemo priliku da potpuno besplatno pogledamo više od deset španskih filmova u okviru ciklusa "Klasici uz tebe".

.

Svakog dana po jedan koncert

Izreka kaže - jedna jabuka na dan tera doktora van... Jedan koncert na dan možda ne može oterati doktora, ali…

.

Otvoren konkurs za Videomedeju

Organizatori festivala Videomedeja raspisali su konkurs za učesnike i volontere ovogodišnjeg, 24. festivala. Prijavljivanje je isključivo onlajn i traje do…

.

Online filmski festival "Moj OFF"

Domaće filmadžije došle su na ideju da organizuju besplatan kućni online filmski festival pod nazivom "Moj OFF".

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo