.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Mladi mogu da učestvuju u kreiranju Festivala u Subotici

19.01.2015.

   Biće održan sastanak o početku organizacije ovog festivala i pozvani su svi koji žele da učestvuju. Raditi u organizaciji ili u bilo kom segmentu jednog festivala je savršen osećaj - spoj lepog i korisnog.

.

   Kancelarija za mlade grada Subotice pozvala je mlade koji su zainteresovani za učešće u zajedničkom kreiranju koncepta ovogodišnjeg Festivala omladina, da u četvrtak 5. februara prisustvuju javnom sastanku u prostorijama Nove opštine. Na sastanku će se govoriti o temama u vezi sa festivalom.

   Kancelarija za mlade Grada Subotice je od svog osnivanja 2013. godine bila aktivno uključena u realizaciju Festivala omladina vodeći propratni program 2013. i 2014. godine.

   Ideja je da se i u ovogodišnji Festival uključi što veći broj mladih, muzičkih bendova, organizacija i institucija koje se bave mladima, a koji će zajednički kreirati što potpuniji sadržaj i osmisliti tok programa.

   Zainteresovani suz pozvani na javni sastanak koji će se održati 5. februara u 18 časova u Novoj opštini, sala 4.

   Na sastanak se prijavljuje putem mejla prijava@kzm.subotica.rs, a potrebno je navesti da li je osoba koja se prijavljuje predstavnik organizacije ili institucije, škole, muzičkog benda ili samo zainteresovani pojedinac.

   Jedan od ciljeva kojima se Kancelarija bavi jeste i uključivanje mladih u kulturni život grada Subotice, afirmisanje različitih kulturnih vrednosti, razumevanja, tolerancije, sagledavanje problema mladih i njihovo rešavanje kao i organizovanje društvenog života mladih, kaže se u pozivu.

Izvor: RTV

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?