.
Trenutno
Music mix
Muzika / Festivali

Mladi mogu da učestvuju u kreiranju Festivala u Subotici

19.01.2015.

   Biće održan sastanak o početku organizacije ovog festivala i pozvani su svi koji žele da učestvuju. Raditi u organizaciji ili u bilo kom segmentu jednog festivala je savršen osećaj - spoj lepog i korisnog.

.

   Kancelarija za mlade grada Subotice pozvala je mlade koji su zainteresovani za učešće u zajedničkom kreiranju koncepta ovogodišnjeg Festivala omladina, da u četvrtak 5. februara prisustvuju javnom sastanku u prostorijama Nove opštine. Na sastanku će se govoriti o temama u vezi sa festivalom.

   Kancelarija za mlade Grada Subotice je od svog osnivanja 2013. godine bila aktivno uključena u realizaciju Festivala omladina vodeći propratni program 2013. i 2014. godine.

   Ideja je da se i u ovogodišnji Festival uključi što veći broj mladih, muzičkih bendova, organizacija i institucija koje se bave mladima, a koji će zajednički kreirati što potpuniji sadržaj i osmisliti tok programa.

   Zainteresovani suz pozvani na javni sastanak koji će se održati 5. februara u 18 časova u Novoj opštini, sala 4.

   Na sastanak se prijavljuje putem mejla prijava@kzm.subotica.rs, a potrebno je navesti da li je osoba koja se prijavljuje predstavnik organizacije ili institucije, škole, muzičkog benda ili samo zainteresovani pojedinac.

   Jedan od ciljeva kojima se Kancelarija bavi jeste i uključivanje mladih u kulturni život grada Subotice, afirmisanje različitih kulturnih vrednosti, razumevanja, tolerancije, sagledavanje problema mladih i njihovo rešavanje kao i organizovanje društvenog života mladih, kaže se u pozivu.

Izvor: RTV

.
Ovogodišnji festival "Iluzije slobode" biće održan u dvorištu bioskopa u Novom Bečeju, u subotu 18.maja, najavili su organizatori.…
.
Deseto izdanje festivala "Poezika" biće održano 8. juna u Kulturnom centru Novog Sada, a nastupiće J.R.August, Katarina Pejak i…
.
Ozbiljno festivalsko leto je pred nama, što dokazuje i jedan od najvoljenijih regionalnih festivala, kome su ekstremni sportovi,…
Program
Kalendar događaja
Maj 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
  
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?