.
Trenutno
Danube Streamwaves Live
 Dušan Majkić i Predrag Novković
Muzika / Festivali

Marko Louis i Nipplepeople na OPENS Youth fair-u

01.07.2019.

Osmi Youth fair biće održan 2. i 3. jula  u centru grada, na Trgu slobode i u porti Katoličke crkve uoči Exit festivala.

.

Na Trgu slobode sadržaj će se sastojati iz dva dela: sajamskog i muzičkog. Tokom ovog jedinog omladinskog sajma turizma na otvorenom predstaviće se turističke organizacije iz Srbije i regiona, turističke agencije, manifestacije i festivali, organizacije sa programima za mlade. Tako će učesnici imati priliku da se upoznaju sa atrakcijama i zanimljivostima gradova iz zemlje i regiona. 

"Ovogodišnji Youth fair razlikuje se od prethodnih pre svega što je ove godine Novi Sad Omladinska prestonica Evrope i zbog toga ćemo na omladinskom sajmu turizma imati brojne izlagače ne samo iz Srbije već i iz regiona. Oni promovišu turističke destinacije za mlade, brojne festivale muzeje koji su vrlo interesantni, poput Muzeja iluzije iz Beograda, brojnih drugih aktivnih i atraktivnih mogućnosti za zabavu i razonodu za mlade, poput Room escape-a, Prirodnjačkog centra iz Svilajnca i mnogih drugih. Ove godine ćemo prvi put imati OPENS zonu gde će mladi moći kroz VR naočare vide Novi Sad iz drugog ugla, moći će da na nekim štandovima oslikaju neke majice i samim tim tu majicu sadrže kao uspomenu sa Youth fair-a", rekla nam je PR manifestacije Tihana Putin.

youthfair2 jpg

foto: Youth fair

Novina ove godine je da će prvi put OPENS youth fair imati prijatelja sajma i gosta iz inostranstva. Turistička organizacija Nemačke, kao prijatelj sajma, ovom prilikom će kroz interakciju sa posetiocima sajma približiti šta sve ova zemlja nudi. Omogućiće posetiocima da učestvuju u kvizu znanja i osvoje nešto od vrednih poklona. Zanimljivu ponudu će predstaviti i Nižnji Novgorod, grad pobratim grada Novog Sada.

Pored navedenih atrakcija, posetioci će imati mogućnost da steknu veštine i znanja pripremanja bezalkoholnih koktela ili da učestvuju u interaktivnim radionicama. Kada je u pitanju muzički deo festivala portparolka Tihana Putin kaže da će program biti raznovrstan.

"U katoličkoj porti već poznat Noćni bazar upotpuniće atmosferu i DJ rezident. Ono što smo počeli pre nekoliko godina biće i ove, a to je promocija plesa i sporta. Ove godine ćemo imati atrakciju egipatski folklorni ansambl koji će nastupiti na Trgu slobode. Brojne plesne grupe pozvaće vas na dobar ritam i da uvežbate poneke korake tako da ćete potpuno spremni dočekati večernje koncerte tako da ćete već drugog jula u večernjim satima posle 20, 21 sat uživati u muzici popularnih novosadskih DJ-a kao i grupa kao što su Del Arno bend koji proslavlja 33. rođendan upravo na Opens Youth fair-u, nakon njih nastupiće popularna muzička zvezda u regionu Marko Louis. Drugog dana festivala nastupiće u večernjim satima bend Ničim Izazvan, a nakon njih zagrebački bend Nipplepeople koji je svojim savršeno dobrim uigranim zvukom uvek tu da pozove ljude na đuskanje i dobar provod", kaže Tihana Putin.

Kao i svake godine, posetioci će besplatno moći da uživaju u raznovrsnim sadržajima sajma i to od 18 do jedanjsat posle ponoći, oba dana festivala. Više informacija potražite na zvaničnoj Fejsbuk stranici Youth fair-a.

S.P.

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?