.
Trenutno
Popodne na O radiju
 Oradio ekipa
Muzika / Festivali

Leto ljubavi se nastavlja na Jazu

13.07.2017.

Četvrto izdanje Sea Dance festivala svoje kapije otvara večeras u 19 časova. Prvi kamperi su već na Jazu, meteorolozi kažu da će ih vreme poslužiti, a O radio vam otkriva šta sve ove godine možete slušati na Sea Dance festivalu.

.

Temperaturu će na Jazu dodatno podići letnji hitovi zvezda koje će od danas pa do subote nastupati na nekoj od festivalskih bina. PR Exit festivala, Danijela Piperčević kaže da leto ljubavi i dalje traje.

"Možda smo završili Exit festival, ali nismo i leto ljubavi, koje zvanično završavamo Sea Dance festivalom. Ono što nas konkretno večeras očekuje je spektakularno otvaranje i nastup Johna Newmana".

Pored Johna Newmana na festivalu će nastupati Fatboy Slim, Mahmut Orhan, Mind Against, Amelie Lens, Kobosil, Etapp Kyle, Space Dimensions Controller, kao i regionalni izvođači poput IrieFM, Bad Copy, Nipplepeople i Who See.

seadance1 jpg

Jedna od najprepoznatljivijih svetskih muzičkih zvezda Sean Paul u subotu, 15. jula napraviće završnu žurku

"Mislim da je definitivno najveća zvezda festivala Sean Paul koji će zatvoriti ovogodišnji Sea Dance. On se savršeno uklapa u koncept plaže, mora, njegova muzika je bukvalno stvorena za to", kaže Danijela

Na ovogodišnji Sea Dance stiže i čuvena No Sleep bina koja je ove godine imala svoje najposećenije izdanje na Exitu. Letnju festivalsku zabavu upotpuniće još i Latino Stage, Silent Disco stage, TDI stage kao i festivaske zone za relaksaciju.  Danijela kaže da, za razliku od Exita na kom se pamte svitanja na tvrđavi, žurka na Jazu počinje već u toku dana.

"Već negde oko 14 časova, kada se ljudi probude, jedu i odu na plažu, već tada kreće žurka, pušta se muzika, tako da je sve zaista opušteno". 

Za sve festivalske fanove u Crnoj Gori Sea Dance je organizovan autobuski prevoz iz gotovo svih gradova ka plaži Jaz, a tokom festivala biće i prevoz od Budve do Jaza. 

A.K.

.
Drugi po redu Novosadski Oktoberfest održaće se ove godine 20. i 21. oktobra u Master centru Novosadskog sajma. Organizatori su…
.
Od ukidanja Foruma za novi ples u Srpskom narodnom pozorištu, savremena igra je u Novom Sadu na vetrometini i, mimo nekoliko vaninstitucionalnih…
.
Autentičan američki trubadur, koji putuje da bi svirao i peva da bi putovao, ove sezone je u uobičajen godišnji raspored ubacio…
Program
Kalendar događaja
Novembar 2017.
PonUtoSreČetPetSubNed
  
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   
Anketa

Da li treba dozvoliti prevoz kućnih ljubimaca u javnom prevozu?