...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

I P!NK dolazi na Siget

22.03.2017.

Organizatori festivala Siget (Sziget) u Budimpešti objavili su da će ovogodišnji line up pojačati još jedna velika svetska zvezda. P!INK je pre nekoliko godina već nastupala na "Ostrvu slobode", a ove godine ona će 9. avgusta svojim nastupom otvoriti festival. 

.

Od kako se pojavila na muzičkoj sceni 2000. godine, P!nk (Alecia Moore) je objavila sedam albuma, prodala više od 60 miliona primeraka albuma i preko 130 miliona singlova, kao i skoro 2,5 miliona DVD izdanja u čitavom svetu.

Do sada je imala 14 singlova na top 10 listi Billboard Hot 100 chart (četiri na prvom mestu). Pored toga, dobila je tri Gremi nagrade, tri Billboard Music nagrade, šest MTV nagrada, a nosilac je i Billboard nagrade za "Ženu godine u 2013". 

Prošle nedelje je objavljeno da će na ovogodišnjem Sigetu nastupiti i Wiz Khalifa, The Vaccines, Paul Van Dyk, Rita Ora, Alex Clare, Dimension, The Courteeners, HER i Bassjackers, dok se među izvođačima koji su još ranije najavljeni nalaze i Kasabian, Major Lazer, Dimitri Vegas & Like Mike, Flume, PJ Harvey, Alt-J, Tom Odell, Interpol, White Lies, The Kills, Bad Religion, Billy Talent i mnogi drugi.

Od 21. marta su u prodaji i jednodnevne ulaznice za festival, a i dalje su na raspolaganju petodnevni i sedmodnevni kompleti karata koji su po sniženoj ceni dostupni do 31. maja. Sve informacije o ulaznicama za Siget možete pronaći na sajtu festivala.

P. N.

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

  • 00:00 Music mix by Anja
  • 05:00 Music Mix by Bea
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 10:10 Pesma dana

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo