...
TRENUTNO18:30 - 18:45Album nedelje

Muzika / Festivali

Festival srpskog podzemlja u petak i subotu u Fabrici

16.03.2018.

Četvrto izdanje Festivala srpskog podzemlja održava se 16. i 17. marta, po prvi put u Novom Sadu, u prostoru SKCNS Fabrike.

.

Prvi dan festivala biće posvećen muzičkim pravcima kao što su dark, gothic, electro rock i experimental. Ulaz u klub otvara se u 18 časova, otvaranje je sat kasnije, a u 19.30 počinje projekcija filma “Vanila stop!” VICE produkcije.

U muzičkom delu programa, koji počinje u 20.30 sviraju Umbra, Sputnik i Asphalt Chant. U 23.15 nastupaju DJ-evi Akasha i Nenad Bekvalac.

Program drugog dana festivala u subotu 17. marta odvijaće se na dve bine, na kojima će nastupiti 14 bendova sa domaće scene. Od 19 časova počinje program na Under stejdžu, a sviraće The Valley, Alitor, Jenner, Dead Joker, Putrid Blood, First Flame i Hill.

Program na Ground stejdžu počinje u 19.30, a nastupaju Nemesis, Fast as we go far, Replicunts, Dishumanity, Dok7, Ashen Epitaph i Gunsale.

Tokom festivala publika će videti izložbu 36 nezavisnih i underground umetnika koji će predstaviti svoje radove. U sklopu festivala biće organizovana i berza na kojoj će biti ponuđena razna izdanja nezavisne muzičke i umetničke scene.

Cena ulaznica iznosi 300 dinara za prvi dan festivala, odnosno, 500 dinara za drugi festivalski dan. Organizatori Festivala srpskog podzemlja su MH Concerts, Serbian Hellbangers i Studentski kulturni centar Novi Sad.

Možda te još zanima:

.

Neko juri trendove, a neko kvalitet

Malo šta na svetu je neuništivo. Osim dijamanta, ekipa Oradija u neuništive stvari ubraja i heavy metal muziku. Razlozi su…

.

Premijera predstave "Pege u srcu" 18. juna u Fabrici

Pozorišna predstava "Pege u srcu", u režiji Milorada Milinkovića, biće premijerno izvedena u subotu 18. juna u 21 čas u…

.

"Bunker fest" za vikend u Eđšegu

Ovogodišnje 16. izdanje "Bunker festa", pod nazivom "Momci iz garaže" biće održano 14. i 15. novembra u Kulturnoj stanici Eđšeg.…

.

Upadajte na Upad!

Studentski kulturni centar Novi Sad je prošle godine pokrenuo Pozorišni festival "Upad", kako bi unapredio pozorišnu umetnost namenjenu mladima. Ovogodišnji…

.

Panonia Dry Sea Fest kao novi brend

Imajući u vidu da je svetska rock scena doživela ogromno osveženje procvatom stoner rock i sludge rock zvuka, SKC Novi…

.

Brod Teatar plovi i ove godine

Kulturni centar "Brod teatar" usidren je na obali Dunava, na Beogradskom keju (pored mosta Duga), od jula do avgusta i…

  • 17:00 Radio Grafiti
  • 18:00 Popodne na O radiju
  • 18:30 Album nedelje
  • 18:45 Lampica
  • 19:00 Popodne na O radiju

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo