.
Trenutno
O tome se priča
 Jelena Mijatović
Muzika / Festivali

Exit: Šta sve možete poneti na Tvrđavu

09.07.2015.

Kapije Exit festivala se otvaraju tačno u 18 časova, a već od 17 sati prolaz kroz Beogradsku kapiju će biti zatvoren za saobraćaj – kažu iz policije.

.

Organizatori festivala podsećaju da se na Tvrđavu ne mogu uneti lekovi, flaše i limenke, kao ni hrana ni piće. Takođe se ne smeju unositi veliki kišobrani i ćebad. S druge strane, upaljači, kapi za sočiva, cigarete, fotoaparati i kamere se mogu uneti. Posle tri časa nema više ulazaka, a na Tvrđavu se može ući samo jednom.

Punktovi Crvenog krsta zaduženi za hitne intervencije, posekotine i druge probleme posetilaca staconirani su na svim stejdževima, dok će punkt Hitne pomoći biti kod Main stejdža i Vip ulaza. Tamo će se raditi intervencije koje ne zahtevaju hitan odlazak u bolnicu.

Komunalna policija nalazi se na Keju i kod kampa, kao i na mestima oko Tvrđave. Načelnik komunalne policije Miroslav Laketić kaže da su svi ljudski resursi angažovani i da je sve reorganizovano u skladu sa velikim brojem ljudi koji je u gradu.

„Komunalna policija će nastojati da održava sve po propisu Skupštine grada. Paziće se na to da grad bude čist, da se ne stvaraju prevelike gužve, kao i da taksi vozila ne menjaju tarife“, rekao je Laketić.

Glavni inspektor Zoran Kuzmanov, zdužen za praćenje i sprečavanje nasilja na sportskim i drugim manifstacijama u Novom Sadu, poručuje posetiocima da krenu na vreme na Tvrđavu kako se ne bi stvorio čep, što je bio slučaj ranijih godina.

„Policija je rasporedila svoje snage po celoj Tvrđavi i najviše će se obraćati pažnja da se sve neometano odvija, najviše na ulazima na Tvrđavu“, rekao je on.

N.Š.

 

.
Ako ste mislili da je festivalima došao kraj i da možete da odmorite do naredne sezone, grdno ste se prevarili. Počinje OPENS distrikt…
.
U okviru ovogodišnjeg festivala Uličnih svirača, uspešno se predstavio i projekat Danube streamwaves koji je na jednom mestu okupio…
.
U okviru četvrte po redu, završne, manifestacije Danube Streamwaves koja se po drugi put održala u Novom Sadu i to u okviru ovogodišnjeg…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?