...
TRENUTNO16:00 - 21:00Music mix by Anja

Muzika / Festivali

EXIT: Dodatni autobusi do Tvrđave

04.07.2016.

JGSP "Novi Sad" organizovaće i ove godine prevoz za posetioce Exit festivala. Uvešće posebne linije od kampa na Štrandu do Petrovaradinske tvrđave uz izmene na redovnim linijama. Osim karte za jednu vožnju, koju možete kupiti u autobusu po ceni od 55 dinara, posetiocima je obezbeđena i mogućnost prevoza uz nedeljnu kartu od 715 dinara. Nedeljnu kartuna možete kupiti na kioscima JGSP "Novi Sad", u Exit kampu i minibusu na platou ispred Železničke stanice. Autobusi koji će saobraćati na linijama do festivala i kampa biće posebno obeleženi.

 

.

Redovne linije 3 i 9 će ići po važećem redu vožnje i biće pojačane zglobnim autobusima u skladu sa predviđenim vremenima za odlazak i povratak sa festivala.

Od 08. do 11. jula na linijama 3 i 9 biće uvedeni vanredni polasci u 03.30 i 04.00 časa od restorana "Trag" do Detelinare (linija 3) i do Novog naselja (linija 9).

Posetiocima festivala obezbeđen je i prevoz od Međumesne autobuske stanice i Železničke stanice do kampa na Štrandu, kao i do Tvrđave, redovnim linijama koje će po potrebi biti pojačane.

Od 07. do 10. jula će biti uvedena vanredna linija od kampa na Štrandu do restorana "Trag" u Petrovaradinu. Zglobni autobusi na čijim displejima će biti ispisano "Exit fest" polaziće na svakih 40 minuta od 18.00 časova do ponoći, a zaustavljaće se samo na redovnom autobuskom stajalištu u Ulici Žarka Zrenjanina (Banovina).

Sa Tvrđave će od 08. do 11. jula ići vanredna linija od restorana "Trag" do kampa, a bus sa oznakom "Exit kamp" će  polaziti na svakih 40 minuta od 2 do 6 ujutru. 

N.Š.

 

 

Možda te još zanima:

.

Nedeljni vodič od 22. do 28. aprila

Poslednja nedelja aprila bogata je raznolikim događajima.

.

Prava umetnost će uvek dodirnuti mladog čoveka

Profesor filozofije u novosadskoj elitnoj gimnaziji "Jovan Jovanovič Zmaj" Aleksandar Turukalo, uz svoje profesionalno usmerenje već dugi niz godina na vrhunskom…

.

Short Reports u novom formatu kreću na turneju

Novosadski bend Short Reports započeo je novo poglavlje sa novom postavkom benda koju čine Nemanja Velimirović, vokal i gitara, i…

.

Panel diskusija o pločama

Američki kutak Novi Sad obeležava Record Store Day uz panel diskusiju sa zanimljivim sagovornicima. U petak 19. aprila sa početkom…

.

Konkurs za Femiksetu

Femix kolektiv otvorio je konkurs za dvanaesto izdanje kompilacije Femikseta, na koji možete da se prijavite do 21. aprila.   

.

Nedeljni vodič od 15. do 21. aprila

Sredina aprila donosi događaje raznovrsnog i bogatog sadržaja, očekuju vas filmske projekcije, koncerti, žurke i stand up večeri.

  • 14:00 Dnevna soba
  • 15:00 Superoperater
  • 16:00 Music mix by Anja
  • 21:00 Music Mix by Bea

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo