.
Trenutno
Pesma dana
 Novinari O radija
Muzika / Festivali

EXIT app dostupan i ove godine

07.07.2016.

EXIT ekipa se i ove godine potrudila da egzitašima omogući lakše snalaženje na festivalu uz pomoć aplikacije za mobilne telefone.

Zahvaljujući ovoj aplikaciji posetioci i ljubitelji muzike lako i u nekoliko koraka mogu pronači sve informacije u vezi sa festivalom. Aplikacija emituje najnovije vesti, fotografije i izjave, nastupe izvođača, satnicu i raspored bina, a možete i da "četujete" sa ostalim korisnicima aplikacije, koji se verovatno nalaze tu negde u vašoj blizini. Uvek je kul pronaći nove prijatelje na festivalima, pa evo šanse!

.

Nova EXIT aplikacija je dostupna i za Andrioid i iOS uređaje, a ove godine na njoj imate nekoliko opcija. Ono što je novina u odnosu na prošlu godinu jeste EXIT magazin u kojem možete pročitati razne tekstove kao što je "kako izbeći gužvu u redovima za karte" i drugo.

Za početak ukoliko i dalje niste kupili kartu za EXIT na app-u možete videti koje karte su i dalje dostupne. Za vas koji ste kartu kupili, korisna opcija je lineup gde možete da filtrirate sve izvođače ovogodišnjeg EXIT-a i saznate sav potreban info o njima. Opcija map pomoćiće vam da lakše pronađete bine, glavne ulaze i prodajna mesta.

Aplikacija takođe sadrži i osnovne informacije o Sea Dance festivalu koji sledi odmah nakon Exita u Budvi, cene karata za ovu morsku žurku, kao i link ka sajtu Exit Trip, na kojem se nalazi više informacija za sve koji su odlučili da putuju i na morski deo priče!

Ako ste krenuli na Exit festival, ovo je nešto što će vam biti od velike koristi! Download je besplatan, a način korišćenja veoma jednostavan.

Ove godine EXIT je u saradnji sa kompanijom Viber napravio i svoje Viber stickere, pa tako požurite u sticker store, i skinite svoje omiljene.

L.K. i M.L.

.
Festival ekološkog pozorišta biće održan od 22. do 25. avgusta u Bačkoj Palanci. Za ova četiri dana svi posetioci moći će…
.
Ajron Rigan (Iron Reagan) je sada već kultni, krosover bend iz Virdžinije. Nastali su više kao projekat/super grupa 2012. kada…
.
Treće izdanje festivala Green Air biće održano 30. i 31. avgusta na Novosadskom sajmu, najavili su organizatori.
Program
Kalendar događaja
Avgust 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?