...
TRENUTNO00:00 - 05:00Music Mix by Bea

Muzika / Festivali

Dugog dana Exita nastup disko kraljice Glorije

11.07.2014.

Na glavnoj bini Exit festivala drugog dana nastupa disko kraljica Gloria Gaynor

.

Na glavnoj bini Exit festivala drugog dana će nastupiti disko kraljica Gloria Gaynor, od koje publika očekuje da čuje neke od najvećhih disko hitova svih vremena, među kojima i legendarni "I Will Survive".

Nastup Glorije Gaynor je najavljen za 22 časa i 30 minuta, nakon čega na glavnu binu stižu Rudimental, koji su na Exitu trebali da nastupe i prošle godine, ali je njihov nastup otkazan nakon greške avio kompanije, koja je njihovu muzičku opremu slučajno poslala u drugom pravcu.

Najveća zvezda Dance Arene biće ove večeri Carl Cox, koji će nastupiti B2B sa Danny Tenglia, zatim Planetary assault Systems Live, a u ranim jutarnjim časovima I Ben Klock u zajedničoj sesiji sa Marcel Dettmann, koji na binu izlaze u 6 ujutru.

Na Fusion Stage-u će večeras svirati britanci Asian Dub Foundation, kao najveće zvezde druge večeri, a osim njih publiku će zabavljati Kanda Kodža i Nebojša, i reperi Bad Copy. Nastupe na ovoj bini u 19 časova otvoriće zagrepčani Miki Solus.

Organizatori savetuju postiocima da na Petrovaradinsku tvrđavu krenu na vreme, kako bi izbegli gužve koje se stvaraju kada veliki broj posetilaca želi istovremeno da uđe na nastupe najvećih zvezda festivala.

Festival se održava 15. put na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 13. jula, a zabava se zatim nastavlja na Sea Dance-u plaži Jaz u Budvi, gde će nastupiti legendarni Jamiroquai.

Foto: exitfest.org

Možda te još zanima:

.

Estetika malih slova

tam je vrhunska predstavnica nove pop struje mladih domaćih autora. Iza noćne scenografije neonskih putokaza u kombinaciji sa, kako to…

.

Mirko Topalski: Klasični rokenrol gejmer

Vreme izolacije i boravka među četiri zida koristili smo na različite načine. Neki su radili od kuće, neki su se…

.

Intuitivno uklapanje boja

Neonski snovi mogu da se dožive i kroz vrhunski mejnstrim pop. Talas novih domaćih pop autora i bendova nam je…

.

Preuzmi androd i iOS aplikaciju Oradija

Slušaj program Oradija, prati sve naše tekstualne sadržaje, video klipove i radijske podkaste na Oradio mobilnim aplikacijama za Android i…

.

Festivali će preživeti, ali ih čekaju promene

Najveći muzički festivali u Evropi otkazani su još početkom krize izazvane pandemijom koronavirusa. Kako se situacija zaoštravala, tako su stizale…

.

U potrazi za novim zvukovima

Mladi beogradski post punk noise rock sastav Proto Tip ušao je u šestu godinu postojanja i to sa novim članom.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo