...
TRENUTNO21:00 - 00:00Music Mix by Bea

Muzika

Čovek bez sluha stiže u Šemrok bar

05.03.2019.

Kragujevčani Čovek bez sluha nastupiće u petak 8. marta u Šemrok baru.

.

ČBS važi za jedan od koncertno najaktivnijih, ali i svirački najatraktivnijih sastava na rock sceni u Srbiji. Krajem novembra 2018. godine objavili su novi album "Stanimo u gard" za izdavačku kuću Long Play.

"Ovo je album koji sa sobom donosi devet novih priča, devet novih pesama koje bi trebalo da potvrde da u rok muzici nema foliranja, ali i da muzika kao umetnost nije stajaća voda, već reka koja mora da teče i talasa da ne bi presušila", kaže frontmen Miki Radojević.

Naziv albuma, prema njegovim rečima, pokazuje da je ČBS "ostao veran svojoj pank rok ideologiji i stavu", ali da je sam muzički pravac jako evoluirao, pa se bend trudio da ide u korak s tim.

Sa albuma su se do sada izdvojili singlovi "I posle svega (odjebi)", "Ti samo misliš da me znaš" i "Stanimo u gard". Trenutno je aktuelan četvrti spot/singl, za pesmu "Sad je kraj"

Početak je u 22 časa, a ulaz je 350 dinara. Pre ČBS-a publiku će zagrejati pank trio Keni nije mrtav, pobednici takmičarskog dela prošlogodišnjeg PDF festivala u Bačkoj Palanci.


Možda te još zanima:

.

Besplatna vakcina protiv HPV-a za studente od 19 do 26 godina

Zavod za zdravstvenu zaštitu studenata Novi Sad obavestio je studente da će u toj ustanovi biti omogućena besplatna vakcinacija za…

.

Atheist Rap u subotu u Hali 2 Novosadskog sajma

Slavljenički koncert novosadske pank-rok grupe Atheist Rap biće održan u subotu 6. apruila u KC Hala 2 na Novosadskom sajmu.

.

Filozofski je slobodan dok su slobodni ljudi u njemu

Veliki broj studenata, profesora i građana okupio se danas ispred Rektorata novosadskog Univerziteta, na skupu podrške i javnom času o…

.

Profesori ne pristaju na ultimatume, pozivaju na razgovor o slobodi govora

Ispred Filozofskog fakulteta u Novom Sadu održan je skup podrške koji je organizovala grupa profesora i zaposlenih na tom fakultetu,…

.

Filozofski fakultet u Novom Sadu obustavlja sve aktivnosti

Zbog potencijalnog ugrožavanja bezbednosti studenata, njihovog prava na obrazovanje i bezbednost zaposlenih, Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu obustavlja sve…

.

Na kraj Limana Žuta kuća

Žuta Kuća na livadi između Limana i Štranda živela je pet godina. 

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo