...
TRENUTNO23:00 - 00:00Reflektor

Muzika

Ateisti 10. oktobra u Domu kulture!

03.10.2019.

Povodom jubileja, 30 godina rada benda, dugoočekivani i veoma poseban klupski koncert sastava Atheist Rap biće održan 10. oktobra u Domu kulture. Naziv koncerta je - 30 pesama za 30 godina benda! Fanovi biraju, Ateisti sviraju.

.

Novosadska publika će prvi put biti u prilici da sama kreira set listu pesama koje će bend izvesti na ovom jubilarnom koncertu.

U saradnji sa ekipom Radija 021, organizovano je glasanje za omiljene pesme fanova, a samim učešćem u izboru, publika će moći da se kandiduje i za neke od nagrada koje će obezbediti Atheist Rap i "Dom kulture".

"Dugo nismo svirali klupski koncert u Novom Sadu, a ove godine obeležavamo jubilej benda. Zato smo rešili da svim našim sugrađanima, koji prate naš rad, ponudimo da sami kreiraju set listu pesama. Hoćemo, za njih i zbog njih, da otprašimo 30 stvari koje sami budu odabrali i da im se time zahvalimo za višedecenijsku podršku koju nam pružaju" rekao je uoči svirke frontmen Ateista dr Pop.

On je dodao da zbog toga pozivaju sve dobronamerne da se ukrcaju na putovanje kroz tri decenije njihovog stvaralaštva tokom kojeg će se vratiti i u neko sretnije vreme, kada su zajedno bili svi, koje nijedna slika, nijedna pesma ne mogu vratiti.

Ulaznice za koncert benda Atheist Rap po ceni od 1.000 dinara u pretprodaji su u Gigs Tix-u i putem online servisa.

Možda te još zanima:

.

Fatima Hajji i Regal stižu na martovski Green Love

Na martovskom Green Love festivalu svoje nastupe zakazali su Fatima Hajji, Regal, Lea Dobričić i Sesha. Oni će 6. marta…

.

Nedeljni vodič od 24. februara do 1. marta

Sudeći po raznovrsnosti i broju ovonedeljnih događaja, petak postaje nova subota! 

.

Alternativni Shazam

Kada tražite aplikaciju koja identifikuje pesme, SoundHound je verovatno prvi konkurent Shazamu kojeg ćete pronaći. Imaju dosta zajedničkih karakteristika, ali…

.

Veliki talenti se kriju na malim binama

Stefan Rončević aka DJ Runy jedan je od predstavnika mlade generacije domaćih disk džokeja, koji je svoj rad i napredak…

.

Rokenrol kao logika mladog građanina

Beogradski demo bend Logička Greška nastao je pre dve godine, a već su se široj publici predstavili na prošlogodišnjem Beer…

.

Brigand ima novi album "Iza Crne Duge"

Pančevačko-beogradski sastav Brigand objavio je ovih dana treći studijski album "Iza Crne Duge", za izdavačku kuću Dallas Records.

  • 21:00 RetroTips
  • 22:00 Radio Gruvanje
  • 23:00 Reflektor

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo