...
TRENUTNO16:20 - 16:30Popodne na O radiju

Lifestyle / Zanimljivosti

Takmičenje u populizmu u subotu u Novom Sadu

13.04.2016.

Demagoške igre bez granica, takmičenje u povlađivanju narodu, lažnim obećanjima i uvredama, biće održane u subotu na platou ispred SPENS-a u 13 časova.

.

Tročlane ekipe, odnosno izborne liste, na duhovit način će pokušati da okupljene prevezu žedne preko vode u neobičnom takmičenju iz demagogije i populizma, bez kojih srpske političke scene ne bi ni bilo.

Organizator Demagoških igara bez granica je Popularistički rečnik demagogije, projekat Otvorene komunikacije u kome se na argumentovan i sarkastičan način rekonstruiše populizam u javnom govoru u Srbiji.

U pitanju je prostor za čitanje, analizu, komentarisanje, demaskiranje i kritiku javnog govora u Srbiji, kog sastavljaju posetioci sajta demolizam.rs. Takmičenje je osmišljeno kako bi se popularisao projekat i sam Rečnik, a pored Novog Sada održaće se u Beogradu, Nišu i Novom Pazaru.

I.M.

Možda te još zanima:

.

Laži me nežno, polako, ti znaš da je bolje tako

U Novom Sadu prvi put su održane Demagoške igre bez granica. Smejali smo se učesnicima, liderima koje su oponašali, ali…

.

Laži me nežno, polako, ti znaš da je bolje tako

U Novom Sadu prvi put su održane Demagoške igre bez granica. Smejali smo se učesnicima, liderima koje su oponašali, ali…

.

Zabrana Tik-toka prošla Kongres

Paket za nacionalnu bezbednost, koji uključuje i mere zabrane Tik-toka širom SAD, usvojen je velikom većinom glasova u američkom Senatu.

.

Plata u Nemačkoj 9.000 evra mesečno, bez da ustanete iz kreveta

Nemački centar za avijaciju traži 12 kandidata koji će provesti 60 dana u krevetu, za potrebe nove studije koju sprovode…

.

Obiđite Srbiju za Prvi maj i Uskrs

Ako nas vreme ne prevari, kao što je to čest običaj za 1. maj, mogli bi ovo biti stvarno dobri…

.

Kina uklanja strane mrežne čipove do 2027.

Kina pokušava da eliminiše čipove strane proizvodnje do 2027. godine.

  • 16:00 Popodne na O radiju
  • 16:10 Pesma dana
  • 16:20 Popodne na O radiju
  • 16:30 Tehnologija
  • 16:45 Tehnologija

Anketa

U kojoj formi najčešće pratite Oradio?

Oradio logo