...
TRENUTNO16:00 - 17:20Leto na O radiju

Lifestyle / Web

Zanimljivi tutorijali za Apple korisnike

10.07.2020.

U vreme pandemije Apple je poželeo da nešto korisno uradi za svoje korisnike. Zbog toga je ova kompanija napravila je platformu punu korisnih informacija za svoje potrošače.

.

Apple (at Home) predstavlja kreativne projekte nastale od strane profesionalaca sa raznih lokacija širom sveta, sa prilično korisnim tutorijalima o tome kako možemo da iskoristimo ovu platformu na nama nov i zanimljiv način i time, možda, upotpunimo vreme kod kuće.

Tutorijali su predstavljeni u okviru kratkih video zapisa, koji uključuju lekcije crtanja portreta, kako napraviti savršenu fotografiju sa iPhone uređajem, ili jednostavno kreiranje zanimljivog sadržaja. Apple razmatra da nastavi da kreira slične tutorijale, dok sve Apple prodavnice ne budu otvorene širom sveta.

Jedina "mana" ovog sajta je u tome što je isključivo za Apple korisnike, ali ako je neko potencijalni budući korisnik ovog brenda, može se unapred informisati i pripremiti za nov uređaj pomoću ove platforme.

Možda te još zanima:

.

Samsung i Apple telefoni uskoro bez punjača?

Samsung možda neće uključivati punjače u kutijama nekih od svojih pametnih telefona, počev od 2021. godine. Iz ove kompanije kažu da…

.

Apple predstavio iOS 14

Apple je na svojoj prvoj virtuelnoj konferenciji predstavio nove verzije operativnog sistema za iPhone, iPad i Apple pametne satove.

.

Selfi na daljinu

Apple po svemu sudeći razvija softver koji će omogućiti da ljudi prave grupne selfije čak i kada nisu jedni pored…

.

Opala prodaja mobilnih telefona

Veliki proizvođači mobilnih telefona - Apple, Samsung, Huawei i Oppo u proteklom periodu zabeležili su pad prodaje, pokazuje istraživanje kompanije…

.

Novi igrač donosi nove odnose na tržištu muzike

Muzički striming servis Spotifaj (Spotify) od nedavno je dostupan u svim zemljama Balkana i bivše Jugoslavije. "Sada korisnici mogu da…

  • 15:00 Leto na O radiju
  • 15:40 O tome se priča
  • 16:00 Leto na O radiju
  • 17:20 Gost O radija
  • 18:00 Music Mix by Bea

Anketa

Da li planirate letovanje?

Oradio logo