...
TRENUTNO05:00 - 10:00Music mix by Marko

Lifestyle / Web

YouTube Go - preuzimanje i deljenje videa oflajn

02.11.2016.

Alphabet je objavio novu aplikaciju za YouTube, pod nazivom YouTube Go. Aplikacija omogućava oflajn preuzimanje, pregled i deljenje Youtube sadržaja, a sve - besplatno.

.

YouTube Go je naredni korak u Google-ovim planovima da svoj sadržaj donese većem broju ljudi, čak i onima sa lošom konekcijom. Inicijelno testiranje i dostupnost aplikacije će biti u Indiji i drugim tržištima u razvoju, a Google ima plan da YouTube Go omogući svima.

Kao što je pomenuto, aplikacija korisnicima omogućava da preuzmu i koriste Youtube sadržaj čak i kada su oflajn. YouTube Go se fokusira na smanjenje upotrebe podataka i jasno korisnicima stavlja do znanja koliko će podataka biti preneto dok se sadržaj preuzima i koliko će prostora sadržaj zauzimati. Korisnici mogu izabrati niže nivoe kvaliteta i manje podataka i skladišta koje video koristi.

Ono što je još zanimljivo, kada se sadržaj preuzme on se može deliti sa obližnjim korisnicima, bez trošenja podataka. Nije još uvek jasno da li se ova ideja oslanja na Bluetooth, lokalnu mrežu ili nešto drugo.

Globalno lansiranje YouTube Go aplikacije se očekuje početkom naredne godine.

Izvor: Neowin

Možda te još zanima:

.

PewDiePie se vratio

Najpraćeniji jutjuber na svetu PewDiePie posle pauze od skoro mesec dana ponovo izbacuje video klipove.

.

YouTube ubedljivo ispred svih

Verovatno vas nećete iznenaditi činjenica da je YouTube najpopularnija video platforma, ali njegova dominacija je tolika da mu niko od…

.

KOMS pokreće školu za buduće jutjubere

Jutjub godinama unazad predstavlja jedan od glavnih izvora informisanja mladih, ali i perspektivan prostor za razvoj karijere. Zbog toga je…

.

Forbes: Osmogodišnjak najbolji youtube kreator u 2019. godini

Sadržaji sa kanala osmogodišnjeg Ryan-a iz Teksasa, u kojima se uglavnom ocenjuju igračke, zaradili su 26 miliona dolara u 2019. godini.…

.

PewDiePie pravi pauzu početkom sledeće godine

Iako je PewDiePie (Felix Kjellberg) rekao da će detaljnije objašnjenje doći kasnije, nagovestio je da bi to moglo da bude posledica prezasićenja. 

.

Šta donosi Jutjub Premium?

Pounuda premium strimig servisa koji su dostupni u našoj zemlji raste. U toku ove godine, pojavio se i Jutjub Premium.…

  • 00:00 Music Mix by Bea
  • 05:00 Music mix by Marko
  • 10:00 Pre podne na O radiju
  • 11:00 Pokretač

Kalendar događaja

Februar 2020.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
 

Anketa

Koliko verujete u horoskop?

Oradio logo