.
Trenutno
Music mix
Lifestyle / Web

Voajerisanje na Fejsbuku

05.05.2016.

Fejsbuk ne prestaje da iznenađuje novotarijama, a najnovija je da sada možete videti sve što je ikad iko lajkovao, bilo da su u pitanju fotke, video klipovi, filmovi ili šta vam već padne na pamet.

.

Kako biste videli fotografije, potrebno je da u polje za pretragu ukucate photos liked by i dodate vaše, ili ime vaših prijatelja.

Ovu metodu možete koristiti i da saznate kada i gde su slike načinjene. Ovo se takođe može primeniti za video snimke (videos liked by), filmove (movies liked by) i događaje (events liked by).

Postoje i ove mogućnosti:

- Fotografje venčanja prijatelja - photos of weddings uploaded by (ime prijatelja)

- Fotografije singl ili udatih prijatelja na nekoj lokaciji - photos og single/married in (ime lokacije)

- Događaji na određenoj lokaciji na kom će biti singl ili udati prijatelji - events in (ime lokacije) attended by single/married (ime prijatelja)

- Singl prijatelji prijatelja koji žive na određenoj lokaciji – Friends of (ime prijatelja) who are single and live in (ime grada)

 Izvor: 24 sata

.
Ako već neko vreme planirate da odete iz Srbije, a niste baš sigurni kako bi vam život izgledao na nekom drugom mestu i koliko…
.
Tek polovina korisnika interneta, obezbeđuje se prilikom "onlajn" kupovine, a tri četvrtine se izjašnjava da ne vidi sebe kao metu…
.
Najgora stvar na ovih 40+ stepeni jeste činjenica da ni noću više ne možemo da spavamo od sparine. Predstavljamo aplikaciju koja…
Program
Kalendar događaja
Jun 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Anketa

Da li vidite Srbiju u EU?