.
Trenutno
Music mix by Marko
 Marko Balać
Lifestyle / Web

Voajerisanje na Fejsbuku

05.05.2016.

Fejsbuk ne prestaje da iznenađuje novotarijama, a najnovija je da sada možete videti sve što je ikad iko lajkovao, bilo da su u pitanju fotke, video klipovi, filmovi ili šta vam već padne na pamet.

.

Kako biste videli fotografije, potrebno je da u polje za pretragu ukucate photos liked by i dodate vaše, ili ime vaših prijatelja.

Ovu metodu možete koristiti i da saznate kada i gde su slike načinjene. Ovo se takođe može primeniti za video snimke (videos liked by), filmove (movies liked by) i događaje (events liked by).

Postoje i ove mogućnosti:

- Fotografje venčanja prijatelja - photos of weddings uploaded by (ime prijatelja)

- Fotografije singl ili udatih prijatelja na nekoj lokaciji - photos og single/married in (ime lokacije)

- Događaji na određenoj lokaciji na kom će biti singl ili udati prijatelji - events in (ime lokacije) attended by single/married (ime prijatelja)

- Singl prijatelji prijatelja koji žive na određenoj lokaciji – Friends of (ime prijatelja) who are single and live in (ime grada)

 Izvor: 24 sata

.
Dok pešačiš, možeš pomoći deci oboleloj od raka. Pitaš se, kako? Preko ove aplikacije. 
.
Motivacija je ključ kada želimo da počnemo da se bavimo nekom sportskom aktivnošću i da se hranimo zdravo. Ako vam je potrebna…
.
Koliko puta vam se dogodilo da gledate sve te prelepe slike na instagramu, a da apsolutno nemate pojma kako je moguće da toliko lepo…
Program
Kalendar događaja
Septembar 2019.
PonUtoSreČetPetSubNed
      
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
      
Anketa

Po istraživanju KOMS-a, 67 odsto mladih želi da napusti Srbiju. Da li ste među njima?